facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poiesz Zuidhorn

"Poiesz Supermarkten B.V. is een familiebedrijf met 70 supermarkten en 68 slijterijen in het Noorden van Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in het Friese Sneek, filialen zijn er in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het bedrijf is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie en is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het Noorden van Nederland. Wikipedia"
Adres: De Dorpsvenne 1 d, 9801 DA Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594-504088
Stad: Zuidhorn
Route: De Dorpsvenne 1 d
Postcode: 9801 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Zuidhorn Albert Heijn Zuidhorn 227 meter Prima supermarkt in het centrum van Zuidhorn. Er is een ondergrondse parkeergarage me...
Koupe Koupe 227 meter
Recensies
Altijd erg vriendelijk, de vakkenvullers groeten en gaan aan de kant zonder gevraagd te hoeven worden zeker niet zo bij een van de concurrenten!. Bij vragen wordt er uitgebreid de tijd genomen voor een antwoord of oplossing. Erg goed assortiment. Een slager inhouse die een niet voorverpakt deel van dat assortiment vakkundig uitsnijdt/portioneert. Erg tevreden!!!
Een supermarkt uit deze categorie is er een waar ik me prima thuis voel en waar je als klant gewaardeerd wordt. Ruime keuzes in vele opzichten. Zeer gemotiveerde medewerkers en ook belangrijk,...heel vriendelijk. Wie zich hier niet thuis voelt....vindt ik onbegrijpelijk. Ik kom er weer. Vijf sterren vol verdient.
Een Fijne winkel, vriendelijk personeel en vaak alles voorradig. Naastgelegen zit de Aldi en parkeren is gratis blauwe schijf mogelijk in de inpandige garage de Dorpsvenne. Ook is er in deze Poeisz een miniatuur ING te vinden waar u wel al uw bankzaken kunt regelen. Er zijn postbussen in de centrale hal waar u gebruik van kunt maken en er is een postnl punt waar u post en pakketten op kunt halen en/of versturen, ook overschrijven kenteken is hier mogelijk.
Gewoon een leuke winkel met vriendelijke mensen Goede service de klant staat centraal
Weinig en sloom personeel, soms sta je minuten te wachten tot iemand bij de informatiebalie komt. Ook niet alle producten in aanbod, moet je alsnog naar de ah.
Vriendelijk personeel, maar wat mij betreft, maar dat is persoonlijk is de winkel erg klein.
Prima supermarket met vriendelijk personnel
Leuke winkel.
Goed bedrijf en altijd vriendelijk.
Goede winkel en aardig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid