facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poiesz

"Poiesz Supermarkten B.V. is een familiebedrijf met 69 supermarkten en 68 slijterijen in het Noorden van Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in het Friese Sneek, filialen zijn er in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het bedrijf is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie en is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het Noorden van Nederland. Wikipedia"
Adres: Brinkhofweide 6, 9331 AD Norg
Telefoonnummer: +31592612312
Stad: Norg
Route: Brinkhofweide 6
Postcode: 9331 AD



op zoek naar gerelateerd: Poiesz winterswijk, Openingstijden Poiesz Joure, Poiesz Hoofdkantoor, Kledingwinkel Norg, Poiesz Surhuisterveen, Openingstijden Coop Norg, Jumbo Norg, Poiesz Vlaardingen
Recensies
Kleine kassa. Maar een winkel keten waar bijna 99% alles in orde is. Jammer dat door de oorlog en inflatie alle boodschappen zo duur zijn geworden toch blijf ik trouwe klant.
Fijne winkel met super goed personeel. Staan altijd voor je klaar en een heel groot assortiment voor een vrij klein supermarkt. Gewoon lekker zo blijven
Vriendelijk behulpzaam personeel, goeie sfeer, en alles wat een goede supermarkt zou moeten bieden.
Echt een fijne, ruime winkel. Goed assortiment en mooie aanbiedingen.
Schitterende winkel met heel vriendelijk personeel, ruime parkeergelegenheid. En dat ook nog gratis. Goede sortering, de winkel zag er netjes uit.
Goede winkel, groot assortiment.
iets meer alternatieven zou prettig zijn, maar het vriendelijke en behulpzame personeel blijft een verademing vergeleken bij de randstad :
Leuke winkel met vriendelijk personeel
Heel vriendelijk personeel. Een beetje een saai uitziende winkel . Ook de naam is bizar. Het is een Friese winkelketen. Alles is er te vinden zoals in een gewone supermarkt. Ruime parkeergelegenheid bij de deur.
Erg vriendelijk leuk personen Vijne winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid