facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poiesz Hurdegaryp

"Poiesz Supermarkten B.V. is een familiebedrijf met 70 supermarkten en 68 slijterijen in het Noorden van Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in het Friese Sneek, filialen zijn er in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het bedrijf is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie en is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het Noorden van Nederland. Wikipedia"
Adres: Swagermanstraat 1 C, 9254 CT Hardegarijp
Telefoonnummer: 0511-477455
Stad: Hardegarijp
Route: Swagermanstraat 1 C
Postcode: 9254 CT



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Poiesz, Openingstijden AH Hurdegaryp, Supermarkt Burgum, Openingstijden Poiesz Kootstertille, Poiesz Assen, Poiesz Beilen, Poiesz Heerenveen, Poiesz Westeinde
Recensies
Deze poeisz is klein, maar ga er altijd naar toe ben vaste klant. Direktie en Personeel ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam voor iedereen daar kunnen sommige supermarkten nog wat van leren . Ze verdienen echt een Dikke duim.
Wat mij opvalt als ik de prijs op de kassa bon vergelijk met de prijs binnen in de winkel voor het gekochte artikel klopt dit niet ... voorbeeld hoesttabletten in de winkel op het kaartje 1,00 eu op de bon 1,15 zo zijn er natuurlijk meer artikelen waar we meer voor betalen ?
Assortiment is goed. Ook hier lopen de prijzen hoog op. Wordt moeilijk voor de smalle en normale beurs
Goede producten, kleine en nauwe paden tussen de schappen. Klantvriendelijk personeel.
Echt een buurtsuper met een persoonlijke benadering. Producten die je in een andere supermarkt niet zo snel zou vinden zoals champagnegazeuse. Tevens een slagerij in de supermarkt.
Kogelbiefstuk id reclame, maar helaas geen groene variant Euroma Chimichuri kruiden te koop vd saus... of om de biefstuk in te marineren...
Kleine winkel hoop nog steeds dat jullie groter worden ik ben dol op de poeisz maar te klein te weinig keus
Leuke kleine winkel vriendelijk personeel ,de winkel heeft helaas weinig opslag waardoor de aanbiedingen vaak snel uitverkocht zijn , ik koop 5 dec altijd een Sinterklaastaart ,zo ook dit jaar wat schets mijn verbazing terwijl ik een stukje opeet zit er een lange blonde haar in gatver ik dacht ik zeg niks ,zegt mijn dochter tegen mij ik heb een lange haar in mijn taart ,ook zij zegt niks want anders eten de anderen de taart ook niet meer, maar voor mij voolopig even geen slagroomtaart meer .
Ik hoop dat jullie uit breiden vriendelijke personeel
Goed gesorteerde winkel. Aardige en deskundige medewerkers. Jammer dat de vakkenvullers geen gevoel hebben voor gastvrijheid. Zij blokkeren de niet al te ruime gangpaden en zijn weinig behulpzaam hun karren even aan de kant te zetten. Misschien en kwestie van "gezegd te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid