facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poiesz Dronryp

"Poiesz Supermarkten B.V. is een familiebedrijf met 70 supermarkten en 68 slijterijen in het Noorden van Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in het Friese Sneek, filialen zijn er in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het bedrijf is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie en is het enige zelfstandige regionale grootwinkelbedrijf in het Noorden van Nederland. Wikipedia"
Adres: De Terp 26, 9035 AX Dronrijp
Telefoonnummer: 0517-232570
Stad: Dronrijp
Route: De Terp 26
Postcode: 9035 AX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Poiesz Actie, Poiesz producten, Poiesz Supermarkten herfstpuzzel, Poiesz Assen, Poiesz Openingstijden, Poiesz bezorgen, Poiesz Groningen, Poiesz gebak
Recensies
Deze Poiesz is kleiner en toch beter gesorteerd dan die in Dronryp. En sommige dingen zijn goedkoper. Bijvoorbeeld de 0% appelmoes van Hak is 40 cent goedkoper hier. Onbegrijpelijk.
Onderdeel van een overheids? samenwerkings verband die geselecteerden uitsluit van schoon voedsel en water?
Vandaag hier een to good to go pakket opgehaald,allemaal brood ,super tevreden mee
Gezellige winkel met leuk personeel
Mooie winkel met zelfscankassa en heel belangrijk: een toilet.
Prima dorpswinkel en van de meeste voorzieningen voorzien. Assortiment is verbeterd tenopzichte van voorheen. Jammer dat je na het boodschappen doen met de handscanner nog langs een kassa moet, is niet meer van deze tijd.
Gewoon prima winkel
Voor een supermarkt in friesland had ik niet zo'n grote verscheidenheid in aziatischr artikelen verwacht. Veel soorten boemboe... verscheidenheid aan ketjap en zelfs meerdere vietnamese sauzen. Twee enorme schappen vol oosterse boodschappies. Zelfs in Rotterdam in de doorsnee supermarkt niet zoveel als hier. Opmerkelijk!!
Fijne winkel, leuk vriendelijk personeel en goede kwaliteit producten. Geen ellebogenwerk bij de kassa. Een moderne supermarkt met de sfeer van een ouderwetse dorpswinkel. Ik kom hier graag.
Altijd goed !Dat verdiend een bloemetje !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid