facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poffertjeskraam Cornelis de Haan

Poffertjeskraam Cornelis de Haan
Adres: Brink , Laren 1251 KR, NL
Telefoonnummer: 06 53657261
Stad: Laren
Route: Brink
Postcode: 1251 KR


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-21:00
Woensdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: poffertjeskraam de haan openingstijden, poffertjeskraam bussum, poffertjeskraam laren 2018, poffertjeskraam baarn, poffertjeskraam laren menukaart, mobiele poffertjeskraam, poffertjeskraam laren prijzen, poffertjeskraam huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Bonte Paard 't Bonte Paard 67 meter Lekker gegeten, leuke bediening Eva. Het was alleen wel erg druk, omdat er op de sta...
George LA George LA 383 meter Zoveel meer uit te halen, wijn aan de dure kant € 7,00 per glas. Valt me op dat bites...
Recensies
Eindelijk, de lente is begonnen! Vandaag heeft de burgervader van Laren de poffertjeskraam officieel geopend! Uiteraard gelijk even langs geweest en alsof ze niet weg zijn geweest: de poffers zijn nog steeds overheerlijk, de service uitmuntend en het "open outcry" systeem uniek! Tot de volgende portie!
Traditioneel gaan wij jaarlijks poffertjes eten in Laren. In deze prachtige traditionele poffertjeskraam van de firma C. De Haan is het ouderwets genieten. Een echte aanrader en de locatie aan De Brink is top.
Teleurstellende ervaring bij de poffertjeskraam. Allebei poffertjes die absoluut niet gaar waren en een grote drab. Smakeloze bedoeling. Ik heb het laten staan en mijn vriendin had buikpijn en kan de komende tijd geen poffertjes meer zien.
Heerlijke poffertjes met haast een hartig smaakje. Grote porties en goed gebakken. Geen kleffe hap. Zeker het geld waard! De Hollandse wafels zijn ook erg smakelijk en knapperige afwisseling. Die zie je niet zo vaak. Jammer dat ze maar betrekkelijk kort met de tent er staan. Volgend seizoen gaan we er zeker weer even heen.
Heerlijke poffertjes in een nostalgische omgeving. De Grand Marnier poffertjes zijn een aanrader!
Lekkere wafels en poffertjes, maar poffertjes porties wel weinig. Voor de rest prima en snelle service. Hoop datbde porties groter worden.
Wij geven graag positieve reviews en dat zouden we tot 3 jaar geleden ook gedaan hebben. Vandaag poffertjes gegeten, zoals dit al jarenlang een traditie is, als oud-Laarders. Helaas was het deze keer teleurstellend. De poffertjes waren absoluut niet gaar en we moesten erg lang wachten voordat we konden afrekenen langer dan 20 minuten en na meerdere malen vragen. Dit hebben we ook eerlijk gezegd en daarvoor werden excuses aangeboden. We willen de tip geven om de kwaliteit voor te laten gaan op de kwantiteit. Jammer als deze ervaring voor ons het einde zou betekenen van een 55 jarenlange traditie!
Oud Hollandse poffertjes op zijn best. Sterk door zijn eenvoud. Hardwerkende bediening die je snel en vriendelijk van dienst zijn. Geen geautomatiseerd systeem, maar goede samenwerking en hoofdrekenen maakt de ervaring nog authentieker. Keuze uit diverse soorten poffertjes en wafels. Uiteraard met een drankje erbij. Porties zijn erg goed in verhouding tot de prijs. Let op : alleen betalen met contant geld mogelijk!!
Geweldig weinig keuze...! Poffertjes of wafels. Of allebei want dit zijn echt de beste. Vind ik dan, maar ik kwam hier als puber al en ruim 40 jaar later nog steeds. En er is niets veranderd in de tussentijd. Ietsje meer terras vanwege Covid. Schitterend kermisachtig interieur. En dus die verschrikkelijk lekkere poffertjes en wafels. En de vlotte en ouderwets keurige bediening. Aanrader. Maar alleen in de zomer staan ze er!
Ik dacht lekker poffertjes. Ten eerste heb ik 30+ min. Moeten wachten voordat ik eindelijk de poffertjes kreeg. Terwijl er bijna geen mensen aanwezig waren. Nieuwe mensen kregen direct hun eten. Toen het was opgevallen dat ik al heel lang aan het wachten was geen excuses niks! Ik heb uit pure wanhoop de rekening gevraagd waar ik ook heel lang op moest wachten. Uiteindelijk kon ik betalen en werden de half aangebrande poffertjes geserveerd die ik heb laten staan. Ik heb betaald en ben vertrokken. Ik raad je niet aan hier te eten. Ik zoek wel een betere plek op in Laren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Poffertjeskraam Cornelis de Haan met het openbaar vervoer


Laren, Brink/Centrum 40 meter
108
109
Laren, Brink/Centrum 80 meter
108
109
Laren, Groene Gerritsweg 310 meter
108
Laren, Singermuseum 340 meter
109
Laren, Kermisterrein 350 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid