facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poffertjeskraam Bussum Breukelen

Poffertjeskraam Bussum Breukelen

Info

Oud Hollandsche Poffertjes en Wafelen D. van der Steen. Zie ook;
www.poffertjeskraambussum-breukelen.nl of
www.poffertjeskraam-dvandersteen.nl



"Wij heten u van harte welkom in de oudste poffertjeskraam van Nederland.Geniet van de heerlijkste poffertjes en ambachtelijk gebakken Hollandse wafelen!Van april tot september in bussum, eind september tot 3e week oktober in Breukelen"
Adres: Landstraat 4, 1404ep Bussum
Telefoonnummer: 0652307120
Stad: Bussum
Route: Landstraat 4
Postcode: 1404ep


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 323 meter Net thuis bezorgd en behalve dat het allemaal koud is, missen kipnuggets en een hele ...
Recensies
Lange rijen, dus gewild. Vriendelijk personeel. Maar de poffertjes zelf zijn zurig en klef. Niet dat je daar moeilijk over gaat doen na zo lang wachten - het is toch traditie. Maar ergens wil je toch 5 sterren kunnen geven - niet alleen om de nostalgie maar ook voor de smaak
Geweldige poffertjes. Op de heetste dag van het jaar serveerden ze geen glaasjes water voor de kinderen. Toen we hier naar vroegen werd ons verteld dat dit de lijn van het bedrijf is en dat ze geen Michelin restaurant zijn. We hadden trouwens ruim besteld. Zo jammer!
Leuk zitten. In Bussum mag het personeel wat vriendelijker. Haalt het niet bij Laren maar toch leuk voor het dorp.
De beste poffertjes en oudste kraam van Nederland bussum/breukelen
Heerlijk, Na jaren, kon het eindelijk weer en na een gezellig ritje toch weer gevonden. Een mooie locatie maar belangrijker.....WAT EEN HEERLIJKE POFFERTJES....... , Veel succes dit zeisoen en tot gauw.
Elk jaar weer een feest als de kraam in Breukelen in park Boom en Bosch staat. Mensen komen niet voor niets van heinde en ver. Reserveren is niet mogelijk dus vooral in de avond is het aansluiten in de rij. Het wachten in de rij wordt wel beloond met de lekkerste poffertjes en gezelligheid. Jammer dat ze nog steeds geen mobiel pinapparaat hebben, maar de banken zitten om de hoek.
Heerlijke ouderwetse poffertjes. Let wel op! Alleen contant betalen
Elk jaar weer een plezier om hier poffertjes te gaan eten. De sfeer in Bussum is geweldig, personeel vriendelijk en de poffertjes zijn heerlijk. Een echte aanrader.
Even lekker eruit en goede poffertjes en goede koffie gehad. Aardig personeel maakt het compleet.
Lekkere poffertjes! Nadeel is alleen cash betalen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid