facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poetz Jeugdmondzorg

Poetz Jeugdmondzorg

Info

Verwijspraktijk voor jeugdmondzorg

Geschiedenis

Poetz is een verwijspraktijk voor jeugdmondzorg in Haarlem. Het is een nieuwe praktijk, maar het team heeft zijn sporen in de kindertandheelkunde reeds verdiend.

Tandarts Jacolien van Lente heeft de specialisatie tot tandarts-pedodontoloog (kindertandarts) in 2005 afgerond.

Tandarts Carolien van Dijk heeft de specialisatie tot tandarts-pedodontoloog (kindertandarts) in 2011 afgerond.

Ook de assistentes hebben een ruime ervaring in het werken met kinderen.

Het team is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Door tijd en aandacht in deze patiëntengroep te investeren kunnen wij reguliere behandeling in de stoel mogelijk maken, ook als dat in het verleden niet lukte bij de eigen huistandarts. In uitzonderlijke gevallen kunnen zeer jonge, gehandicapte of zeer angstige kinderen bij ons ook onder narcose behandeld worden.

Adres: Boerhaavelaan 32 E, 2035 RC Haarlem
Telefoonnummer: 023-5401950
Stad: Haarlem
Route: Boerhaavelaan 32 E
Postcode: 2035 RC


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 16:45
Dinsdag: 08:15 - 16:45
Woensdag: 08:15 - 16:45
Donderdag: 08:15 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 16:00
Zaterdag: 09:15 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandzorg Lief Tandzorg Lief 322 meter Heb je kinderen en Mocht je je willen inschrijven bij deze praktijk , raad ik het je ...
Medidental Medidental 3 km Wat een lief personeel! Vakkundig en mooi werk! Ik ben altijd super bang geweest voor...
Dental Design Centrum b.v. Dental Design Centrum b.v. 3 km Dental Design centrum b.v. is het "High-end" freescentrum voor al uw dentale material...
Recensies
Vandaag was laatste bezoekje met mijn zoontje. Zijn tanden zijn goed verzorgd door Poetz. Daarom mag hij weer naar de gewone tandarts. Wij vinden dat jammer, hij is goed geholpen. Zelfs na een verdoving kwam hij lachend terug. Ik raad het iedereen aan!
Vreselijk. Ik zou nooit iemand aanraden hier heen te gaan. Mijn dochter durfde niet alleen naar binnen en daar werd heel denigrerend over gedaan. Ze was toch geen klein kind werd er gezegd 7 jaar. Lekker voor je zelfvertrouwen. Ik heb hier meerdere slechte ervaringen en zou iedereen afraden hier heen te gaan.
Mijn zoon komt met plezier. Nooit angst gehad tot nu toe. De medewerkers zijn erg proffesioneel en weten hoe ze moeten aanpakken met de kids vooral met peuter en kleuters.
Zeer vakkundige en super kindvriendelijke specialisten. Een absolute aanrader voor kinderen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Onze zoon gaat nu met plezier naar de tandarts en voelt zich helemaal op z'n gemak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid