facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poetsbedrijf Surhuisterveen

Info

High end car care

Persoonlijk & betrokken, want u wilt toch ook het beste voor uw auto?!

Exterieur polijsten & beschermen
Interieur reinigen & verzorgen

Geschiedenis

Poetsbedrijf Surhuisterveen is gespecialiseerd in het cosmetisch onderhouden van uw voertuig(en). Allround car cleaning en detailing.

Auto's worden gebruikt en dat laat na verloop van tijd (helaas) zijn sporen na. Door een behandeling bij Poetsbedrijf Surhuisterveen wordt de auto weer in zijn glorie hersteld. Door de lak te polijsten worden lichte krassen verwijderd, wordt de lak weer op glans gebracht en beschermd tegen de weersinvloeden. Daarnaast is het ook mogelijk om het interieur te reinigen en vlekken te verwijderen.

Er zijn vele behandelingen en mogelijkheden.

Poets of detailing behandelingen worden op maat uitgevoerd naar uw wensen. Laat weten wat uw wensen zijn voor een aanbod die bij u past.

Voor meer informatie ben ik bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Douwe Gjaltema
0615894082

Adres: gedempte vaart 60, 9231 Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0615894082
Stad: Surhuisterveen
Route: gedempte vaart 60
Postcode: 9231


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
N.N.A.B. bv N.N.A.B. bv 2 km Veel kennis op het duiken, en goede uitleg en service.
Recensies
Vandaag mijn auto laten poetsen en polijsten door Douwe de eigenaar en zijn collega. Het resultaat was verbluffend goed, de man heeft verstand van zaken en weet exact wat hij doet. De eigenaar zelf is een hele vriendelijke man en gaf na afloop ook tips om de lak van de auto in topconditie te houden, ook keek hij op voorhand welke behandeling het beste past bij de wensen van de klant. De dienst en service waren super! Ik zou ook zeker adviseren om hier eens een bezoek te brengen.
Deze week mijn auto er laten poetsen, eigenaar heeft van te voren geluisterd naar mijn wensen. Op advies van eigenaar een behandeling uitgekozen. Auto ziet er super uit! Zeker tevreden ik raad dit poetsbedrijf iedereen aan en kom zeker terug!
aanrader. mijn auto laten polijsten en van binnen en buiten ziet de auto er weer als nieuw uit. en net zo belangrijk, elke keer goed en vriendelijk te woord gestaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid