facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poels Wonen | Slapen

Poels Wonen | Slapen
Adres: Industriestraat 13, 5961 PG Horst, Nederland
Telefoonnummer: 077 398 7555
Staat: Limburg
District: Horst aan de Maas
Stad: Horst
Route: Industriestraat
Huisnummer: 13
Postcode: 5961 PG


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–21:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 11:00–17:00

Recensies
Een nieuwe bank met stoelen gekocht. Geholpen door Debby , die zeer deskundig is en ruim de tijd nam om alle mogelijkheden te bespreken en met goede voorstellen kwam.nKortom: uitstekende service.
Recent heb ik nieuwe meubels gekocht bij Poels wonen en slapen in Horst.nDe medewerkers hebben veel kennis en ervaring en denken goed met mij mee. Ik werd vriendelijk geholpen en deskundig geadviseerd door Rik.nDaarnaast is het assortiment van Poels wonen en slapen erg uitgebreid en van hoge kwaliteit.nIk ben dan ook erg tevreden met mijn aankopen bij deze winkel en kom er graag terug voor nieuwe meubels.
Boxspring gekocht bij Poels Wonen en Slapen. Geholpen door Gea,vriendelijke medewerkster,luisterde naar onze wensen. Goede uitleg gekregen,welk bed precies bij onze wensen past. Nu nog ff 10 weken wachten.
Na diverse woonwinkels te hebben bezocht en niet kunnen slagen toch even bij Poels naar binnen gelopen.nEen vriendelijke dame met de naam Antal kwam ons helpen.nOnze wensen aan haar doorgeven en inderdaad het gezochte bankstel gevonden en samen met haar samengesteld.nSuper tevreden over het gesprek en afhandeling.nNu nog wachten op de levering van de bank.
Wij zijn heel goed, vriendelijk en behulpzaam geholpen door Gea. Zij gaf ons ook de goede adviezen voor het soort en kleur van ons nieuw bankstel en eethoek. We wilden alleen maar even kijken en ideeën opdoen. Maar we waren meteen enthousiast en door de goede begeleiding het juiste gevonden. Nu nog even wachten voordat de meubels er zijn.....spannend, maar o zo leuk.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid