facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podotherapie van Gellecom

Podotherapie van Gellecom

Info

Podotherapie van Gellecom, Zorg voor Kwaliteit

Geschiedenis

Onze praktijk heeft twee locaties, Vlijmen en Drunen.
Adres Vlijmen: Vlaemsche Hoeve 55b, 5251TT Vlijmen. Adres Drunen Gezondheidscentrum: Tinie de Munnikstraat 13, 5151VW Drunen, telefoonnummer: 073-511 17 50.
Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voet(stand), alsmede behandeling van huid en nagels, indien er sprake is van een pathologie. De binnen de podotherapie gehanteerde therapie bestaat uit het aan de voet toepassen van corrigerende of beschermende technieken, zoals ortheses, schoen- en zoolcorrecties, alsmede het adviseren van patiënten teneinde voetaandoeningen te voorkomen en te bestrijden.



"Onze praktijk heeft twee locaties, Vlijmen en Drunen. Adres Drunen: Tinie de Munnikstraat 13, 5151VWK Drunen, telefoonnummer: 073-511 17 50.Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voetstand, alsmede behandeling van huid en nagels, indien er sprake is van een pathologie."
Adres: Vlaemsche Hoeve 55 B, 5251TT Vlijmen
Telefoonnummer: 073-5111750
Stad: Vlijmen
Route: Vlaemsche Hoeve 55 B
Postcode: 5251TT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A.D Thuishulp A.D Thuishulp 839 meter Huishoudelijke hulp “Uw wens, onze zorg”, dat is het motto.
Praktijk Triquetra Praktijk Triquetra 1 km Je voelt je bij Liesbeth direct op je gemak. Geweldige massages !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid