facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns

Info

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk in Limburg, Zeeland, Noo en Brabant. We hebben specialisatie Sport-, Reuma-, Kinderen- en Diabetespodotherapie.

Geschiedenis

Podotherapie Hermanns & Hermanns is een groepspraktijk en heeft meerdere locaties in Brabant, Limburg en Zeeland.

Het team bestaat uit meerdere podotherapeuten. Elke bij ons werkzame podotherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Wat zich vertaalt in kwaliteit voor u.

We werken veel samen met andere zorgverleners binnen en buiten onze praktijken zodat altijd het beste advies voor u klaar staat.

We hebben een overkoepelende organisatie, hierdoor zijn wij in staat te investeren in de nieuwste technieken en behandelmethodes betreffende voetonderzoek. Echter werken we op elke locatie op persoonlijk niveau, zodat u zoveel mogelijk door dezelfde behandelaar wordt geholpen.

U kunt op deze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden en bereikbaarheid. Wilt u een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 077-397 13 18.



"Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.Podotherapie Hermanns levert bovendien 100% op maat gemaakte steunzolen met behulp van de modernste technische innovaties. Hierdoor bent u verzekerd van de beste ondersteuning voor uw voeten, waardoor pijnklachten bij het bewegen verminderd worden of zelfs compleet verholpen kunnen worden.De vergoeding voor podotherapie wordt vaak deels gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig! Maak vandaag nog een afspraak."
Adres: Herstraat 20, 5961 GJ Horst
Telefoonnummer: 0773971318
Stad: Horst
Route: Herstraat 20
Postcode: 5961 GJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Podotherapie Hermanns vergoedingen, Podotherapie Hermanns Rotterdam, Podotherapie Hermanns review, Podotherapie Hermanns sandalen, Podotherapeut, Podotherapie Thijssen en Gubbels, Podotherapie Venray, Podotherapie betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidzorg Horst Huidzorg Horst 473 meter Goed geholpen. Super mooi resultaat.
Gezondheidscentrum Noord Limburg Gezondheidscentrum Noord Limburg 2 km Gezondheidscentrum Noord Limburg, fysiotherapie, reanimatie, bewegen, fysio fitness, ...
Recensies
Wat een klantgerichtheid. Je mailt dat de afspraak niet door kan gaan, ze maken zelf een nieuwe afspraak die in de spam beland, en dus ook niet bevestigd word. En sturen je vervolgens een factuur van 10 erg netjes naar mensen die je diensten afnemen. Tijd voor een andere podotherapeut voor beide kinderen.
Was de hoop al kwijt dat t nog goed kwam met mijn ellendige eeltpitten onder mijn voet maar Geweldig!! Ze zijn gewoon bijna zo goed als weg. En dat na 2weken. Top kan het wel van de daken schreeuwen zo blij. Super werk wat die Ralph gedaan heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid