facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podotherapie Heiloo

Podotherapie Heiloo

Info

Podotherapie en medisch (sport)pedicure in Heiloo en Akersloot.

Geschiedenis

Praktijk voor (sport)podotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten.
Naast de locatie in Heiloo, zijn wij ook gevestigd in Akersloot binnen Gezondheidscentrum Move! (Churchillplein 3, 1921 ET Akersloot).



"Praktijk voor sportpodotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten."
Adres: Nijverheidsweg 31 J, 1851NW Heiloo
Telefoonnummer: 072 532 5555
Stad: Heiloo
Route: Nijverheidsweg 31 J
Postcode: 1851NW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Pedicure Heiloo, Pedicure Heiloo aan huis, Podoloog Limmen, Martijn Dreumer, Tarieven podotherapie, Vergoedingen podotherapie CZ, Www podotherapie nl, Nijverheidsweg Heiloo
Recensies
Intake gehad over probleempje met kleine teen. Zij dachten een oplossing te hebben, maar na weken van aanpassingen van een orthese bleek het helaas niet te werken. Orthese hoefde ik niet te betalen. Het onderzoek de informatie intake moest ik wel betalen. Jammer want "het onderzoek" was blijkbaar niet goed gedaan, er was namelijk geen oplossing. Had ik graag bij het 1e gesprek gehoord in plaats van weken proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid