facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podotherapie Fuit en van Houten

Info

Onderzoek, behandeling, loop en functie afwijkingen, (pijn)klachten, prestatieverbetering en preventie.

Geschiedenis

Een (sport)podotherapeut behandelt (voet)klachten en klachten die uit een verkeerde voetstand of -functie kunnen voortkomen, met betrekking tot het bewegingsapparaat, in zowel het dagelijks leven als bij het sporten. Daarbij kan naast voetproblemen ook gedacht worden aan onderbeen-, knie-, heup- en (onder)rugklachten.
De (sport)podotherapeut zoekt naar de oorzaak van de klacht en probeert deze te behandelen. Hiervoor heeft de (sport)podotherapeut diverse soorten therapieën tot zijn beschikking.

Adres: Schaapweg 10c, 2285 SP Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-3945884
Stad: Rijswijk
Route: Schaapweg 10c
Postcode: 2285 SP



op zoek naar gerelateerd: Steunzolen Houten, Podomedics vergoedingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUUR fitness sport fysiotherapie PUUR fitness sport fysiotherapie 144 meter Door eerder samengewerkt te hebben met Sven ken ik de kennis en kunde van deze therap...
Noodhulp Haaglanden Noodhulp Haaglanden 3 km Noodhulp Haaglanden is onderdeel van het Rode Kruis en heeft 2 specialismes, Het Nood...
Recensies
Ik kom hier al jaren, na jaren bij verschillende podologen/podotherapeuten te hebben gelopen zonder goede resultaten. De zolen die Lars maakt helpen heel erg goed tegen de lichamelijke klachten die mijn doorgezakt enkels veroorzaken. Zooltjes gaan ook lang mee.
Veel te dikke steunzolen gekregen. Passen in geen enkel paar schoenen, ook niet in die met uitneembaar voetbed. Vier winkels van de lijst bezocht, geen maat 36. Ja, 37 of wijdte H dat wel, lekker flappen dus want ik heb 35,5. Er was nog wel een leuk omamodel. De gekregen zolen gaven na 1 uurtje al veel te veel druk op de wreef en 'slaapvoeten'. 300 euro over de balk gegooid. Geen praktijk waar ik vertrouwen in heb.
Niet naartoe gaan als je diabetes voetzorg nodig hebt. Deze club is voor sport-podotherapie. Diabetes 'is niet hun hobby'. Citaat Lars Fuit.
Zelf steunzolen voor mijn werkschoenen, met certificaat. Echt vriendelijk geholpen. En snel klaar. Nu kan ik weer werken zonder pijn in mijn voeten.
Receptie zeer onvriendelijk en bazig. Niet mee denkend. Volgens mij denk ze dat zij het meest belangrijk is en dat de klanten daar verplicht naar toe moeten komen. Maar ik kijk nog even verder.
Goede service
Vertaald door Google Wat mij betreft, het zijn bedriegers. Ik ging naar het bezoek na een kort gesprek, ik zei dat ik niet geïnteresseerd was in de behandeling die de "dokter" me aanbood. Ik zei vriendelijk dat ik niet geïnteresseerd was en vroeg hoeveel ik voor dit bezoek moest betalen. De dame begon iets rond te draaien, te mixen en vroeg later of ze een foto van haar voet wilde maken, maar voegde er niet aan toe dat het betaald was. Over het algemeen betaalde ik 175 euro voor een foto die ik niet nodig had en die ik niet in handen kan krijgen omdat het een "speciaal programma" is. Een bende dieven en trekkers !! Origineel As for me, they are tricksters. I went to the visit after a short conversation, I said that I was not interested in the treatment that the "doctor" offered me. I kindly said that I was not interested and asked how much I should pay for this visit. The lady started to twirl something, mix it, and later asked that she would like to take a photo of her foot, but did not add that it was paid. Generally, I paid 175 euros for a photo that I didn't need and which I can't get my hands on because it's a "special program". A band of thieves and pullers !!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Podotherapie Fuit en van Houten met het openbaar vervoer


Rijswijk, De Schilp 90 meter
22
23
Rijswijk, De Schilp 240 meter
23
Rijswijk, Prinses Marijkesingel 410 meter
22
Rijswijk, Prinses Marijkesingel 420 meter
22

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid