facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podomoro Spakenburg

Adres: Turfwal 5, 3751 AP Bunschoten
Telefoonnummer: +3157586939
Stad: Bunschoten
Route: Turfwal 5
Postcode: 3751 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Pazza Pizza Pazza 1 km Ik heb nog nooit in mijn leven een negatieve recensie geplaatst maar maak nu toch een...
De Patat Generatie De Patat Generatie 3 km De Patatgeneratie kiest voor de beste vers handgesneden aardappelen. Vers en ambachte...
Mini Pancakes Mini Pancakes 3 km Wij hebben op zaterdag 14 mei 2022 tijdens onze bruiloft enorm genoten van de poffert...
Recensies
Parel Hier vind je passie en avontuur. Had niet verwacht om hier een hamburger te vinden, maar dit is gewoon uitzonderlijk lekker. Je kunt hier eten, alleen besteed men meer aandacht aan de kwaliteit dan aan de inrichting. Het heeft misschien de uitstraling van een cafetaria, dat gevoel krijg je alleen niet. Zou het alleen zelf prettig vinden als er tafels zijn waar je benen onder kunnen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ben alleen bang dat hier straks een Michelin ster op komt. Rolstoeltoegankelijkheid: Het is niet rolstoelvriendelijk, wel is er een hellingbaan aanwezig.
Heerlijk gegeten vooral de longtong sajoer was super. Mijn man had de baliburger was ook top alleen vond de prijs voor alleen een hamburger beetje prijzig 13.95 je krijg er niks bij en zo groot was het ook niet, Vandaar dat ik het duur vond.Ik lees wel als je online besteld de hamburger dat je drinken erbij krijgt . Maar als je daar eet dus niet. Moet apart bestellen.
In Corona tijden toen alleen afhaal mogelijk was hebben we er twee maaltijden gehaald. New Destination Hamburger & Rames menu pittig, allebei waren erg lekker en zeker een aanrader om een keer te proeven.
Vandaag hebben wij DE lekkerste kalfsspareribs gegeten ooit! Deze lieve gastvrije mensen hebben speciaal rund gehaald omdat mijn man allergisch is voor varkensvlees. De vorige keer dat we daar waren hebben we daar één van hun befaamde hamburgers gegeten. Ze hebben 2 hamburgers die prijzen in de wacht hebben gesleept. Ik kan niet wachten tot volgende week! Wij hebben weer een plaats gereserveerd voor de kalfsspareribs!
Wat een feestje om hier te eten! Ik reis letterlijk een goede 100km om hier te kunnen eten en de prijswinnende hamburger te kunnen proeven. Alles super goed verzorgd, aardige eigenaar en super gastvrij personeel. Hellaas ging dit jaar de Tong Tong weer niet door maar hier kan je het hele jaar door genieten van de Indonesische keuken! 5 van de 5 sterren!!
We hebben de Baliburger laten bezorgen. Was een heerlijke burger en zeker een aanrader. Zelfs bezorging naar Baarn!
Heerlijk gegeten afgelopen vrijdag avond. Een rijsttafel voor 4 personen, zonder problemen volledig vegetarisch. Smaak was top en service vlot en vriendelijk.
Zeer spontane familie die lekker eten maakt. Geïnteresseerd in de klant. Leuk, voor herhaling vatbaar om daar binnen te lopenEten: 5/5
Supergoed gekruide Javaanse gerechten met uitzicht op de botters in de Spakenburgse haven. Die ken ik m'n hele leven al, maar ze zien er opeens nog mooier uit. Als je de prijswinnende burger al een feestje vindt, probeer dan zeker ook de sajoer lontong en neem een frisse tjendol als toetje.
Voor 8,50 een groot 1 persoons maaltijd. Binnen 5 min kon ik het mee nemen. En thuis aangekomen was het nog goed heet. Alles smaakte super alleen het vlees was ietjes droog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid