facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podologie Van Maanen

Podologie Van Maanen

Info

Podologie Van Maanen onderscheidt zich door de voetkennis van de podoloog te combineren met het inzicht in fysieke bewegingsketens van de fysiotherapeut.

Geschiedenis

Podologie Van Maanen onderscheidt zich door de voetkennis van de podoloog te combineren met het inzicht in fysieke bewegingsketens van de fysiotherapeut. We staan voor u klaar in Veendam, Emmen, Hoogezand en Winschoten!
Podologie Van Maanen maakt gebruik van een combinatie van het beste van klassieke en moderne middelen voor het onderzoek en aanmeten van inlays (steunzolen) zoals videoanalyse, voetmetingen en afdrukken.
De inlays worden op maat gemaakt na een uitgebreid vraaggesprek, onderzoek van de betreffende lichaamsdelen, aangevuld met metingen om de voetstand te bepalen. Bovendien wordt er een (video)analyse van lopen, hardlopen of sporten gedaan, om de inlays optimaal aan uw wensen te laten voldoen.



"Voetzorg van Maanen onderscheidt zich door de gecombineerde visie vanuit de fysiotherapie, podologie én podotherapie. We zorgen zo voor een compleet beeld en dus een optimale behandeling."
Adres: Nassaustraat 17, 9675 EM Winschoten
Telefoonnummer: 0642800379
Stad: Winschoten
Route: Nassaustraat 17
Postcode: 9675 EM



op zoek naar gerelateerd: Podologie Roden, Podologie Groningen, Podoloog Hoogezand De Boer, Steunzolen zuidhorn, Steunzolen Zuidlaren, Bedrijfspodotherapie
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Podologie Van Maanen met het openbaar vervoer


Winschoten, Oldambtplein 40 meter
119
13
17
Winschoten, Oldambtplein 50 meter
119
13
17
Winschoten, Gassingel 300 meter
119
13
17
Winschoten, Nassaustraat 310 meter
119
13
Winschoten, Nassaustraat 330 meter
119
13

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid