facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podologie Praktijk Becht

Podologie Praktijk Becht
"U kunt met voet- en houdingsklachten terecht bij de registerpodoloog voor advies en behandeling, ter voorkoming of vermindering van klachten en mogelijk ernstige complicaties aan uw voeten.De meest voorkomende voetklachten zijn:• Voorvoetpijn• Hielpijn• Pijn onder de middenvoet• Branderige voeten• Instabiele enkels• Verminderde beweeglijkheid• TeenklachtenOok pijn op andere plekken in het lichaam kan veroorzaakt worden door een verkeerde voetenstand:• Kniepijn• Heupklachten• lage rugpijn• Nekpijn"
Adres: Bloemstraat 2A, 9301LZ Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 640525550
Stad: Roden
Route: Bloemstraat 2A
Postcode: 9301LZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heen gegaan om nieuwe steunzolen in te laten meten. Terug gekomen zonder steunzolen. Enkel een verhoogde zool in mijn schoen doet de rugklachten verhelpen. Bas kijkt naar een oplossing en meet niet zomaar nieuwe steunzolen aan. Ik ben als een tevreden klant de deur uit gegaan! Bedankt!
Tevreden over mijn bezoeken bij Bas in zijn praktijk. Ik kwam met kniepijn bij hem terecht en door een simpele aanpassing is het probleem opgelost en ben ik er nu vanaf! Het duurde even voor ik een volledig pijnvrije knie had, in overleg hebben we het toen nog even wat extra tijd gegeven. Dit heb ik als prettig ervaren, ik had bij Bas niet het gevoel dat hij mij onnodig iets wilde "aansmeren". Ga zo door!
Sinds 1,5 jaar steunzolen van Bas. Een expert die weet hoe hij uitstekende steunzolen kan maken met een stuk advies. Hij denkt met je mee in alle opzichten. Hij had betere steunzolen gemaakt dan mijn vorige podoloog. Ik heb door de zolen geen pijn in mijn knie. Ga zo door Bas en bedankt!
Na jaren tobben met een hielspoor en enkelklachten loop ik nu goed met de steunzolen van Bas. Ik had alles al geprobeerd en en had de moed opgegeven dat ik ooit nog eens met plezier zou gaan lopen. Bas heeft de zolen zo aangepast dat het steeds beter werd, een precisie-afstelling. Bovendien heeft hij goed advies over schoenen gegeven. Hij gaat door tot het goed is, al is hij er maanden mee bezig!
Mijn beste steunzolen tot nu toe. Eerder haalde ik mijn steunzolen bij een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring. Toch zijn deze nieuwe steunzolen beter en heb ik eindelijk geen pijn meer. Ook biedt Bas goede service! Een echte aanrader voor wie een nieuwe podoloog zoekt!
Na enige jaren met zeurende rugpijn en steeds ergere pijn in mijn knieën ben ik terecht gekomen bij Bas Becht Podoloog te Roden. Hier ben ik op vakkundige wijze afgeholpen van mijn rugpijn en pijnlijke knieën door middel van aangepaste steunzooltjes. Bij de herhaal bezoeken werd alle tijd genomen om mijn vragen te kunnen stellen. Ik ben zeer tevreden omtrent zijn ervaren benadering van mijn “klachten”.
Erg tevreden over Bas Becht dacht dat ik toe was aan steunzolen maar omdat hij verder kijkt dan je voeten..... kon het het met een hakje in de schoenen doen.... plus wat simpele oefeningen ik kan hem jullie aanbevelen groet tineke
Bas, is begaan met de patienten. Hij gaat de oorzaak van de klachten in het lichaam zoeken en daar passende steunzolen voor maken. De beste podoloog, die ik tot nu ben tegengekomen. Absoluut aan te bevelen!
Dankzij de hulp van Bas de kwaliteit van mijn leven is enorm verbeterde. Hij is eerlijk en heeft een no cure no pay policy.
Bas Becht is een zeer vakkundig podoloog die steunzolen realiseert op basis klachten, een voet analyse en de totale lichaamsbouw. Bas Becht is op zijn vakgebied een expert, die ik zeker zal aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid