facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podo Rosien

Podo Rosien

Info

Podotherapie Praktijk Rosien behandelt voet en voet gerelateerde klachten, zoals knie-, heup- en rugklachten.
Tevens hebben wij meerder specialisaties in huis en werken wij met de modernste technieken.
Alle producten worden in eigen huis vervaardigt.



"Podotherapie Praktijk Rosien is uw specialist op het gebied van voetklachten en voetgerelateerde klachten. Ons gespecialiseerde en professionele team helpt u graag om uw voet-, knie, heup- en rugklachten te verhelpen.U vindt bij ons diverse podotherapeutische specialisaties onder één dak. Hierbij moet u denken aan sportpodotherapie, kinderpodotherapie, reumatische voetzorg, diabetische voetzorg, zooltherapie, instrumentele behandelingen, podotherapeutische ortheses en medical taping.Bij alle behandelingen maken onze podotherapeuten gebruik van de modernste behandelmethoden en apparatuur. Op deze manier kunnen wij uw voetklachten en voetgerelateerde klachten optimaal behandelen."
Adres: Madridstraat 17, 9403 DV Assen
Telefoonnummer: 0592 345948
Stad: Assen
Route: Madridstraat 17
Postcode: 9403 DV


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 21:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Podotherapeut Groningen, Assistent podotherapeut, Pedicure Assen, Tarieven podotherapie 2022, Vergoedingen podotherapie, Podotherapeut nl Vergoedingen, Vergoeding podotherapie CZ, Roossien gieten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healthy Living Healthy Living 1 km There is always a way to make life better
Recensies
Ik had veel klachten aan mijn voeten:pijn, branderig gevoel en krampen. Hierdoor soms hele dag klachten. Ik kon al snel terecht bij podotherapiepraktijk Rosien. Jolanda had een duidelijk beeld waar de klachten vandaan kwamen. Na een week had ik steunzolen, de pijn nam wel af maar was niet weg. Bij de controleafspraak zijn de steunzolen aangepast. Vervolgens stelde jolanda voor om dry needling toe te passen. Een pijnlijke ervaring maar wat een geweldig resultaat! De pijn is zo goed als weg. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden! Veel expertise en heel klantvriendelijk.
Had heel erg last van veel blessure in mijn benen door het sporten. Nu bleek ik een platvoet te hebben. Dit wist ik helemaal niet. Ben doorverwezen via de fysio naar deze praktijk. Hier hebben ze mij goed geholpen en heb daar een steunzolen gekregen. Helaas was tijdens het opbouwen van langere tijd op de zolen het in me rug geschoten. Dit kwam omdat ik aan 1 kant teveel gecorrigeerd werd waardoor mijn lichaam dit niet fijn vond. Samen hebben we toen besloten het aan 1 kant niet te corrigeren. Dit was super nu had ik nergens meer last van. Dit jaar heb ik weer nieuwe zolen laten maken omdat ik pijn aan me voeten had. Zelf met de corona nog in het land hebben zij mij super goed geholpen. Ze zijn super vriendelijk en hebben goede oplossingen voor het probleem. Jullie zijn een top team!!!
Na maanden last te hebben gehad van mijn knieën en rug ben ik bij Rosien terecht gekomen. Na onderzoek aangepaste zolen gekregen binnen 1 week en heb nu eindelijk geen pijn meer! Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf!
Erg tevreden, na een aantal vragen over mijn klacht werd een duidelijk onderbouwde oplossing geboden. Vriendelijk en doeltreffend.
Deskundigheid is erg hoog, net als vriendelijkheid! Goede podo therapeut!
Nemen rustig de tijd voor je, zijn vriendelijk en weten waar ze het over hebben.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Podo Rosien met het openbaar vervoer


Assen, Vlintdreef 270 meter
1
Assen, Vlintdreef 270 meter
1
Assen, Sternmesschen 390 meter
1
Assen, Sternmesschen 430 meter
1
Assen, Buitenbree 450 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid