facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podo-Capelle registerpodoloog en medisch pedicure

Podo-Capelle registerpodoloog en medisch pedicure

Info

Podologie en pedicure praktijk locaties in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en Oud Beijerland

Adres: Duikerlaan 264, 2903 AC Capelle
Telefoonnummer: 010-3161052
Stad: Capelle
Route: Duikerlaan 264
Postcode: 2903 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: pedicure capelle aan den ijssel 's gravenland, Medisch pedicure kanaalweg Capelle aan den IJssel, Pedicure Capelle aan den IJssel Bermweg, Podotherapie Rotterdam Capelle, Pedicure Capelle aan den IJssel Koperwiek, Podotherapeut, Pedicure kalknagels Capelle aan den IJssel, Podoloog Rotterdam
Recensies
Top , mijn werkschoenen hebben weer perfecte zooltjes, dank hiervoor en mijn heup is er ook blij mee
Vriendelijke en zeer betrouwbare specialiste met ruime kennis van podologie!!! Bedankt voor de behandelingen en de tips Sandra. Ik wandel inmiddels weer 10 km per dag met de speciale steunzolen.
Ik kom hier voor mijn pedicures, waarbij ik altijd zeer goed wordt geholpen. Naast dat mijn voeten weer zoveel beter aanvoelen na de behandeling, is het altijd ook een fijn en gezellig moment. Zeker aan te raden om met voet-problemen hierheen te gaan.
Goede podetheatepeute wordt heel goed geholpen weet waar ze het over heb. Bovendien ook een hele lieve en vriendelijke persoon. Zeker aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid