facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podium Z

Podium Z

Info

Podium Z is een organisatie voor muzikanten. Om als muzikant Groter, Beter en Bekender te worden. Podium Z is voor en door jongeren georganiseerd!

Geschiedenis

Podium Z is voorheen Hooi!Koorts in een nieuw jasje. Podium Z is georganiseerd voor en door jongeren die muzikanten en bandjes hun talenten laat ontwikkelen.

Wij bieden jong Zeeuws muziektalent de kans workshops op niveau te volgen. De Workshops zijn voor beginnende muzikanten maar zeker ook voor de ervaren muzikant. De docenten van de workshops zijn van Kunsteducatie Walcheren.

Podium Z bied de muzikanten de gelegenheid om zo veel mogelijk op te treden op Pop podia en mee te doen aan diverse evenementen. Dit is om de muzikanten Beter, Groter en Bekender te helpen worden! De workshops en de competitieavonden vinden meestal plaats in het Schuttershof in Domburg (Kanonweistraat 30).

Bij een Podium Z competitieavond treden er verschillende soorten muzikanten op onder andere Rappers, singer-songwriters, pop en rock bands maar nog veel meer. Speel jij in een band of zing jij of maak je muziek? Dan is meedoen aan Podium Z zeker de moeite waard!! Je doet er heel veel ervaring op en het is een leuk gratis avondje uit voor jongeren, ook als je géén muzikant bent!

Podium Z is een werkgroep vanuit de Jeugdraad Veere. In de werkgroep zitten Jongeren die dit alles mogelijk maken. Ben jij benieuwd wat Podium Z is, wil je deelnemen aan Podium Z of wil jij je aansluiten bij onze werkgroep? Kijk op onze FB of Website!

Website: www.welzijnveere.nl
Twitter: https://twitter.com/podium_z
@podium_z
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UC5ZVTBYmRuI0l2d4gBn2LXw
Instagram: @podiumz

Adres:
Telefoonnummer: 0625196740
Stad: Oostkapelle


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid