facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podium Mozaiek

Podium Mozaiek

Info

Podium Mozaïek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam-West. Met muziek, theater, comedy en dans of kom gezellig langs in het Theatercafé.

Geschiedenis

Podium Mozaïek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam-West. Kom kijken naar wereldmuziek, theater, kleinkunst en dans uit binnen- en buitenland. Ook voor cultuureducatie projecten en accomodatieverhuur kun je bij ons terecht.

Podium Mozaïek is een gezellige plek om af te spreken voor een drankje of een verrassende maaltijd uit onze wereldkeuken. Een aanrader in het weekend is het traditioneel Turks ontbijt met allerlei verschillende Turkse hapjes. In het voorjaar en de zomer is het goed toeven op het grote zonnige terras.

Podium Mozaïek is van maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 tot 00.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 01.00 uur. Elk weekend wordt er een Turks ontbijt geserveerd van 10.00 - 15.00 uur.



"Midden in Amsterdam-West ervaar je de wereld in het klein. Tussen de hijabs en hoodies, kakelbonte schoolklassen en hippe sportsokken in Bos & Lommer vind je Podium Mozaïek en Café Mozaïek. Deze culturele hub is alle dagen van de week geopend tussen 11.00 uur en 00.00 uur voor brunches, lunches en late night dinners. Op het Mediterraans geïnspireerde menu staan grotendeels plantaardige gerechten die dagelijks vers bereid worden met zoveel mogelijk lokale producten. Met een brede eigen programmering en als festivallocatie voor o.a. IDFA en het Grachtenfestival is Mozaïek de uitvalbasis voor creatieven, liefhebbers van muziek, theater, film, dans en comedy. De theaterzaal, studio's en het café zijn ook beschikbaar om te huren."
Adres: Bos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam
Telefoonnummer: 020-5800380
Stad: Amsterdam
Route: Bos en Lommerweg 191
Postcode: 1055 DT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: podium mozaïek geplande evenementen, podium mozaiek salsa, podium mozaiek adres, podium mozaiek erkan, podium mozaiek vacatures, shakuar podium mozaiek, podium mozaiek zaal, yalda podium mozaiek
Recensies
Heerlijk eten, super vriendelijk personeel en mooi theater. Trek geen dikke truien aan binnen. Het kan er wel warm zijn
Wat een leuk theater! Je zit er knus omheen, het is niet groot. Maar wel heel sfeervol. De bar schenkt allerlei dranken en je kan er ook een hapje eten. AanraderSfeer: 5/5
Porties niet al te groot, wel smakelijk. Bediening hartelijk maar erg onervaren.
Altijd fijn om hier te zijn. Vriendelijke bediening en heerlijk eten. Ik kom er vaak en graag. Aanrader! Vegetarische menuopties: Voldoende aanwezig, mag nog meer voor mij maar dat is natuurlijk persoonlijk. Kindvriendelijkheid: Ruim café, veel leuke hoekjes waar kinderen kunnen spelen zodat andere bezoekers er geen last van hebben, integendeel. Parkeren: Betaald parkeren kan aardig oplopen in kosten als je lang zit te tafelen. Amsterdam hè! Veel OV in de buurt, dus laat de auto maar lekker thuis.
Altijd leuke show . Ik vind het leuk om evenementen te bijwonen .
Prachtig optreden van Meral Polar en zo’n mooi klein theater
Geweldige plek vol kinderactiviteiten. De kunstwerkshops na voorstelling zijn geweldige. En het eten is erg lekker.Eten: 5/5
Was daar om naar een optreden van een koor te luisteren. Heel erg gezellige omgeving.Service: 4/5
Was er nog nooit geweest. Afgelopen december daar een voorstelling gezien en vond het een aangename sfeer.
Lekker scrambled eggs met zalm, cappuccino goed. Bediening top!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Podium Mozaiek. Bos en Lommerweg 191 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Podium Mozaiek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Podium Mozaiek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Podium Mozaiek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid