facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podium Kloosterhof

Podium Kloosterhof

Geschiedenis

Het leukste theater uit de regio biedt het hele jaar door diverse theatervoorstellingen voor jong en oud tegen een betaalbare prijs! Laat u verrassen door ons gastvrij theater en boek uw tickets snel via www.podiumkloosterhof.nl



"Het leukste theater uit de regio biedt het hele jaar door diverse theatervoorstellingen voor jong en oud tegen een betaalbare prijs! Laat u verrassen door ons gastvrij theater en boek uw tickets snel!"
Adres: Huijbergseweg 3b, 4631 BR Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164-620221
ln.fohretsoolkmuidop@ofni
Stad: Hoogerheide
Route: Huijbergseweg 3b
Postcode: 4631 BR



op zoek naar gerelateerd: podium kloosterhof geplande evenementen, podium reimerswaal, openingstijden kloosterhof hoogerheide, de maagd, kloosterhof hoogerheide rommelmarkt, christel de laat zijn daar nog vragen over 9 februari, theaterzaal hoogerheide
Recensies
Nette hal en goed verzorgd gebouw. Goeie kleedkamers. Weinig keuze aan gezonde snacks wat jammer is voor sporthal.
Ik ben daar geweest voor de gym We hebben een leuk groepje. Jacqueline van het restaurant is heel vriendelijk. Maar als we gaan gymen kunnen we met veel moeite bij de matten komen. Dat is heel vervelend. Is er iemand die daar is iemand op aanspreekt ?
Vaak leuke optredens voor een betaalbare prijs, dit keer Mark van de Veerdonk, echt geweldig jammer dat hij gaat stoppen.
Heel mooi gebouw en concertzaal, genoten van harmonie "de Scheldezonen". Ruime parkeergelegenheid mogelijkheid.
Wat blijft het toch een ontzettend fijn klein theater. Vandaag naar de voorstelling van Jan Rot hier geweest. Ja daar rijd ik graag die 3 kwartier voor terwijl hij binnenkort op 20 minuten afstand er ook zal zijn zo het lijf wil Al zeker 12 jaar komen we hier elk jaar weer. Vriendelijk personeel, houden altijd rekening met mijn handicap. Gewoon een heel fijn klein theater. Als is het maar eens voor een try-out, ik zou zeggen u heeft de avond van uw leven. En allemaal vrijwilligers he echt toppers zijn het.
Goed verzorgd theater, met prima catering. De voorstelling was leuk. Amateur vereniging Doedemee.
Onlangs naar de vertolking van de muziek van Mahalia Jackson door Denise Jannah bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide geweest. Was geweldig. Podium Kloosterhof is niet groot, maar heeft toch elk jaar een interessant programma. Schouderklopje voor de mensen achter de schermen van Kloosterhof.
Complimenten aan heel team Kloosterhof voor de mooie voorstellingen , het invullen van onze aangewezen plaatsen en de prettige en altijd snelle reacties. Jullie zien ons, waar we kunnen, volgend seizoen zeker Weer een aantal keer. Bedankt en succes !!
Rob Scheepers was goed. Gastvrije accommodatie.
Super leuk klein theater in Hoogerheide. Doordat het klein is zit je dichtbij de optredende artiesten en kun je alles goed zien en verstaan maar ook de interactie is erg tof. Parkeren kan gratis naast het theater en is goed toegankelijk ook voor mindervalide mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid