facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podium Gorcum

Podium Gorcum

Info

Podium Gorcum is een Poppodium en is op weg om hét muzikale centrum van de regio te worden. Steun ons en Like de Pagina!

Geschiedenis

Stichting Podium Gorcum hét muzikale centrum van de regio. De stichting is ontstaan uit de samen werking van Metalfront Gorinchem en Gorcum Live.Podium Gorcum (kortweg PoGo) een grote diversiteit aan Concerten en Muziektheater. Van Soul to Metal en van Blues tot Musicals alles kan je verwachten. PoGo heeft een zaal capaciteit van 350 personen en kan doormiddel van een scheidingswand de zaal vergroten naar 450 personen. Er zijn 3 Repetitieruimtes aanwezig welke 7 dagen per week zijn geopend. Ook voor zang, dans en muzieklessen is PoGo "the place to be".

Adres: Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem
Telefoonnummer: 0183623912
Stad: Gorinchem
Route: Grote Haarsekade 120
Postcode: 4205 VL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: grote haarsekade 120 gorinchem, poppodium gorinchem, stichting podium gorcum 4205 vl gorinchem, haarhorst gorinchem agenda, programma haarhorst gorinchem, pogo agenda, pogo gorinchem agenda, jazzclub gorinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater De Vijfzinnen Theater De Vijfzinnen 2 km Genoten van een laatste voorstelling. 50 jaar Papillon. Zonde dat dit theater De Nieu...
Gorcum Live Gorcum Live 2 km Evenementenlocatie
Recensies
Altijd een heerlijke plek om zowel te spelen als naar bands te kijken. Mooie zaal met goed geluid en licht. Ook de repetitie ruimtes zijn prima. Genoeg parkeer gelegenheid en makkelijk te vinden.
Goed podium, leuk aanbod, alleen jammer dat er moeilijk openbaar vervoer naar is
Al 2x geweest met coverband Een mooi klein zaaltje
Gezellig poppodium met eerlijke prijzen. Genoeg te zien en te horen voor jong en oud. Je kan er ook terecht om een lekker potje te darten of gezellig het weekend in te luiden. Er is ook genoeg keuze aan eten uit de keuken en ze houden rekening met vegetariërs/veganisten.
Een best zaaltje, alleen jammer dat er geen verschoningsruimte, of comodeplank voor baby's is. De wc's waren schoon en het "kroegje" gezellig ingericht met o.a dartborden. In de zaal zelf veel discolampen en podium, helaas niet voldoende stoelen toen wij er waren. En moest er ook op de grond gezeten worden..
Ik ben hier geweest voor een verjaardags feest. Ruim, schoon en netjes. Dance ruimte en podium zijn top. Mogelijkheid om buiten afgedekt te roken. Ruim parkeer gelegenheid. Personeel is erg vriendelijk.
Prachtig nieuw poppodium met een buurthuisfunctie, dagelijks geopend vanaf 9;00, altijd gezellig om eens een praatje te maken en een lekkere bak koffie te drinken, diverse evenementen voor ieder wat wils. zeker de moeite waard om een keer te bekijken zou ik zeggen VDJ.
Great place to have fun, watch bands play, drink some alcohol and relax...ooorrr to really party! All is possible. -Translation- Geweldige plek om bands te zien spelen, iets te drinken en relaxt van de toffe atmosfeer te genieten..oooofff natuurlijk om echt een hard te feesten, alles kan! Zeker een kijkje waard ;
Het is een gezellig wijkcentrum waar je kunt darten en er worden optredens gegeven van diverse bands. Je kunt er ook gezellig een bakkie doen.
Als vrijwilliger hier altijd goed op m'n plek... Evenementen die hier worden gegeven zijn erg divers en daarom dus ook leuk om achter de schermen mee te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid