facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podia Heemstede

Podia Heemstede

Info

Podia Heemstede: Theater de Luifel en Podium Oude Kerk

Geschiedenis

Cultuur is een wezenlijk onderdeel van het leven. Cultuur zet aan tot denken, vermaakt, ontspant en verbindt.

Podia Heemstede wil binnen de grenzen van de gemeente Heemstede podiumcultuur aanbieden om daarmee een bijdrage te leveren aan de gemeenschap en bij te dragen aan de aantrekkelijkheid van de gemeente Heemstede.

Adres: Herenweg 96, 2101 MP Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5483838
Stad: Heemstede
Route: Herenweg 96
Postcode: 2101 MP



op zoek naar gerelateerd: theater de luifel geplande evenementen, fresku heemstede, theater de luifel 2101 mp heemstede, henry van loon heemstede, evenementen capelle aan den ijssel 2018, oude kerk heemstede parkeren, spinvis heemstede, agenda capelle aan den ijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater de Luifel Theater de Luifel 0 meter Klein intiem theater met leuke lounge en bar.
Musical & Dance Center Musical & Dance Center 1 km Theaterschool voor het volgen van lessen in de basisdisciplines van Musical (zang, sp...
Recensies
Zaterdagavond voor het eerst naar Theater de Luifel in Heemstede geweest bij het theaterconcert van Joris Linssen. Een vrolijk concert met liedjes uit elke provincie soms in een muzikaal Mexicaans jasje gegoten. Een klein leuk theater met een podium op de vlakke vloer. Het publiek zit op een tribune en heeft een goed overzicht bij het optreden. Redelijke toegangsprijs 21,00 p.p incl. een drankje in de pauze. Vriendelijke vrijwilligers die er plezier in hebben zo te zien. Al met al, zeker voor herhaling vatbaar.
Mooie toneelvoorstelling van de Haarlemsche Toneelvereniging!
Lief theatertje waar mijn dochter 2x haar uitvoering mocht doen met haar musicalgroep.Erg leuk en kneuterig.Nette ontvangst. En in de pauze een heerlijke zoete wijn gedronken!! Koffie was trouwens ook lekker. En netjes geprijsd.
Net aan genoeg beenruimte voor een 2m+ persoon, goede kleine zaal met prima akoestiek voor een cabaret voorstelling, drankje en wat borrelhapjes naderhand inbegrepen. Uitstekend theater waar ik vast vaker ga komen.
Een rode loper ontvangst en altijd een gezellige sfeer. De gastvrouwen zijn vriendelijk. Na de voorstelling is er altijd een glaasje en een bitterballetje. Een heel leuk theater met een breed aanbod.
Ziet er leuk uit, alleen de stoelen in de zalen zitten niet zo lekker.
Heel mooi intiem fijn theater! Goed voor kleine theatervoorstellingen Musicals enz. We hebben daar de eindmisical van groep 8 van de Molenwiek gekeken!was erg leuk!
Leuk theater. Jammer genoeg geen lift naar boven. Komen hier jaarlijks om naar onze kleinzoon te kijken.
Mooi theater, leuk ingericht ook
Leuk en mooi Theater waar je ook gezellig kunt zitten met koffie, thee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid