facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PMD-Events

PMD-Events

Info

Wij verzorgen licht, geluid en DJ's voor bruiloften, feesten & partijen, bedrijfsfeesten en ondersteunen uw (bedrijfs-) event op locatie en beurzen.

Geschiedenis

PMD-Events is een jong bedrijf gevestigd in Bergen op Zoom (West-Brabant) met inmiddels jaren ervaring op gebied van drive-in shows, DJ's, licht- en geluidsverzorging. U kunt ons als particulier of bedrijf benaderen voor:

* DJ concepts (Bruiloft DJ, Allround DJ, DJ met saxofonist, DJ met percussionist.
* Professionele en exclusieve White Wedding Shows & drive-in shows.
* Event Support (Verhuur van licht en geluid voor (zakelijke) evenementen.



"PMD-Events is een jong bedrijf gevestigd in Bergen op Zoom West-Brabant met inmiddels jaren ervaring op gebied van DJ Concepts & Event Support Bruiloft DJ, drive-in shows, licht- en geluidsverzorging. U kunt ons benaderen voor:* Bruiloft DJ's, Allround DJ's aangevuld met saxofonist of percussionist.* Professionele White Wedding Shows & drive-in shows.* Event Support Verhuur van licht en geluid voor zakelijke evenementen."
Adres: Hoefijzer 77, 4613GX Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31636185210
Stad: Bergen op Zoom
Route: Hoefijzer 77
Postcode: 4613GX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de Schorre Café de Schorre 2 km Gezellig cafe waar je ook nog eens karaoke kan zingen. Aanrader om heen te gaan. Leef...
Bastiuq Bruiloft DJ Bastiuq Bruiloft DJ 4 km Geweldige DJ die goed inspeelt op het publiek, met een hele goede geluidskwaliteit en...
Recensies
Onze feestavond is mede dankzij DJ Wiliam een topavond geworden. Het gesprek met hem maanden voor onze bruiloft was al heel prettig, hij kwam zelf met goede voorstellen wat we het beste konden doen op onze feestlocatie. Fantastische muziek, mooie lichteffecten, iedereen heeft super genoten, de sfeer zat er gelijk goed in. Van openingsdans tot de laatste dans, het was een groot feest.
William heeft ervoor gezorgd dat we een geweldig feest gehad hebben. Het contact vooraf is netjes en William komt altijd zijn afspraken na. Ook is hij goed bereikbaar. We hebben ontzettend genoten en voor een volgend feestje zouden wij hem weer boeken! Dus twijfel niet en boek bij PMD events!
''PMD-Events hebben wij als zeer professioneel, maar vooral prettig ervaren. Vanaf het eerste kennis gesprek met William was de klik er meteen, hij voelde erg goed aan wat wij hadden gewenst tijdens onze bruiloft. Vanaf toen was er een makkelijk contact met hem tot aan onze grote dag. Wij kunnen niets anders zeggen dat wij een fantastisch feest hebben gehad mede door William, klasse! Vanuit al onze gasten kregen we alleen maar positieve berichten over de muziek, de entourage en de gehele sfeer. William, bedankt!! '' Groeten, Mike en Claudia van Dijk
Op onze bruiloft van 17-06-17 heeft William de muziek mogen verzorgen in het prachtige Stella Maris te steenbergen. De avond was erg leuk!. William kan precies de sfeer aanvoelen en hij draaide de perfecte nummers. De verlichting ziet er prachtig uit en ook de Lasershow is erg leuk , een aanrader om deze erbij te nemen. Het geluid was perfect, lekker vol, maar absoluut niet te hard om elkaar ook te kunnen verstaan, onze complimenten hiervoor! Uiteraard ging het op het laatst ook lekker los! William = professioneel en is voor ieder feest aan te raden. We horen er nog steeds complimenten over van onze gasten. Bedankt voor alles! En wellicht tot de volgende!
PMD Events heeft voor een top avond gezorgd! Het prettige informele gesprek voor ons feest heeft William ons super geholpen met handige tips waar wij nooit aan hadden gedacht. Eenzanger tussendoor, een Dj tussendoor het maakt allemaal niet uit het wordt voor je geregeld!
Fantastische dj die goed inspeelt wat er op de dansvloer gebeurt. Wij hebben meerdere feesten gehad en niet een feest was hetzelfde. Ook ons feest was helemaal op ons afgestemd. Wij hebben mede dankzij William een fantastisch trouwfeest gehad.
Al jaren is PMD Events een vast onderdeel in het feestprogramma op het grootste tennistoernooi van West-Brabant. En met succes. Elke avond weer een groot feest! En er wordt actief meegedacht over hoe van de avond een groot feest gemaakt kan worden!!
Vorig jaar september in Renesse getrouwd. Natuurlijk geen feestje zonder PMD-Events. Wij hadden voor de White Wedding Club opstelling gekozen met twee lichtzuilen en mooie lichteffecten. Het was een super leuke gezellige feestavond waar we nog lang aan terug zullen denken. Wij bevelen Team PMD-Events ten zeerste aan voor een geslaagd trouwfeesten. Echt een dikke duim omhoog! Stephan & Pascale getrouwd 22 september 2017.
William heeft er mede voor gezorgd dat onze trouwdag het feestje van de eeuw is geworden. Goed geluid, mooie apparatuur, oneindig veel keuze uit muziek. Echt een aanrader, staat open voor ideeën, en denkt mee qua aankleding. Absoluut 5 sterren waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid