facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PM Mannenmode

PM Mannenmode

Info

PM Mannenmode in Franeker is dé zaak voor de modebewuste en eigentijdse man met grote merken als Boss Orange, Knowledge, Parajumpers, Paul&shark en Gant.

Adres: Breedeplaats 10-12, 8801 LZ Franeker
Telefoonnummer: 0517-392132
Stad: Franeker
Route: Breedeplaats 10-12
Postcode: 8801 LZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lodewijk Franeker, Lodewijk mannenmode, Franeker Mode, Nieuwe mannenmode, Lodewijk Mode, Nieuw nieuw Dronrijp openingstijden, Outfit inspiratie heren, PME Legend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sake Store Sake Store 154 meter Leuk personeel vriendelijk geholpen, ruime keuze ,fijne pashokjes
Recensies
Super toffe winkel! Veel vakkennis aanwezig en kunnen je als beste adviseren. Ben ook super blij met PM Mode als nieuw verkooppunt voor JOB86
Top zaak vandaag mooie Hugo BOSS polo opgehaald medewerker had netjes twee maten opgehangen omdat deze groot vallen ,keurig en vakkundig geholpen ik heb hier wel twee uur rijden voor over om hier mijn kleding te kopen Top personeel met veel kennis van zaken en top merken wat er verkocht word! Aanrader!! Bedankt L.Vink Alblasserdam ZH
Prachtig bedrijf, vakkundig en erg vriendelijk personeel, daarnaast mooie merken, goed advies en goede service. Een aanrader!!
Erg vriendelijk, nemen echt de tijd voor je om kleding uit te zoeken. Ook de aftersales is perfect geregeld. Top service!
Wat een geweldige winkel, ik was een pak nodig voor de trouwerij van onze zoon. Dus besloten om bij PM mannenmode een pak op maat te laten maken. Het is prachtige geworden maar het meest mooie is hoe ik door twee mensen geholpen ben. Er was aandacht voor mij en ik kreeg een blij gevoel van deze mensen. betrokken en trotse vakmensen zijn het.
Bij PM Mannenmode krijg je Service met een hoofdletter S. Vandaag hebben ze de beschadigingen van mijn trui die ik droeg en niet bij hun heb gekocht kosteloos gerepareerd. Als kers op de taart kreeg ik ook nog een heerlijke fles wijn mee. En ik ben heel blij met mijn nieuwe kleding en het eerlijke advies!!
Mooie mannenmodezaak in hartje Franeker. Vriendelijke bediening en goede service.
Een klant vriendelijke mannenmode winkel. Waar de klant nog gewaardeerd wordt.
Mooie winkel, personeel is zeer behulpzaam, kopje koffie tijdens het wachten, altijd lekker. Kleding in het hogere segment met de daarbij horende prijs.
Goede service en zeer vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid