facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluspunt Huis van de Wijk Fijnaart.

Pluspunt Huis van de Wijk Fijnaart.

Info

Huis van de Wijk Fijnaart, Oude molen en Zwingelspaan.
Gezellig samen dingen doen zoals elke week breien, rikken, bingo, knutselen, rummikub, knikkeren, sjoelen en koffie of friet. 2 x per maand samen koken voor alleenstaande.

Geschiedenis

U bent van harte welkom.
Een Pluspunt is een ontmoetingspunt in de woonplaats voor alle bewoners. Je kunt er binnenlopen voor een kopje koffie of thee, deelnemen aan activiteiten of een warme maaltijd nuttigen. Elk Pluspunt heeft een eigen programma, afgestemd op de behoefte van de bezoekers.
Breicafé
Maandag 14.30 - 16.30 uur Fendertshof in het Grand-Café.
Gezelligheid en samen bezig zijn. Het breicafé is er voor iedereen, voor beginners en gevorderden. Alle soorten handwerk is mogelijk: breien, haken, quilten, punniken of borduren. Het gaat om gezelligheid, ontmoeting, samen bezig zijn en elkaar inspireren en helpen als het nodig is. Wie zin heeft komt en neemt de eigen handwerkspullen mee, heeft u geen spullen dan zorgen wij hiervoor. Er zijn geen kosten aan verbonden als u uw eigen spullen meeneemt, wilt u gebruik maken van onze spullen vragen wij een kleine vergoeding.
Competitie Rikken Fendertshof in het Grand-Café.
Maandag van 14:30 - 16:30 uur
Competitie Rikken gezamenlijk een leuk potje rikken. Wie weet wordt u wel de winnaar!
SeniorFit (bewegen voor ouderen). Fenderetshof Theaterzaal
Dinsdag van 14:30 - 15:30 uur
Bewegen is voor iedereen belangrijk. Onder leiding van sportinstructeur, die er op gericht om de gewrichten soepel te houden en de spieren te oefenen. Maar u oefent niet alleen spieren en gewrichten, maar ook hart, longen, ingewanden enz. Kortom: het kan er toe bijdragen dat u langer actief blijft. Een groot deel van de oefeningen doen wij zittend op een stoel in gewone kleren. U hoeft hiervoor dus geen speciale kleding aan te schaffen. U hoeft niet bang te zijn dat de gymnastiek te zwaar zal zijn, want u doet alleen wat u kunt en in uw eigen tempo bovendien is het erg gezellig om met elkaar te oefenen.
Bingo
Woensdag 14:00 - 16:00 Fenderetshof Theaterzaal
Bingo spreekt voor zichzelf. Een spel, meerdere prijzen en een hoop plezier. Iedereen mag deelnemen en onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers kunnen personen die begeleiding nodig hebben ook deelnemen aan deze bingo. De eerste ronde van de bingo start om 14.00 uur. Kosten: € 1,25 per middag.
KnutselClub Fendertshof in het Grand-Café.
Donderdag 14:30 - 16:30 uur
Vindt u knutselen leuk? Kom dan naar de KnutselClub! Met een bakje koffie om rustig te starten. De ene keer maakt u kleinere werkjes die u mee kunt nemen en de andere keer bent u wel een paar weken bezig. Er komen diverse materialen en technieken aan bod. U hoeft geen materiaal mee te nemen, maar wij vragen per week een vergoeding van €2.50 om de materiaalkosten te kunnen betalen. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Rummikub
Donderdag van 14:30 - 16:30 uur Fendertshof in het Grand-Café.
Borreluurtje
Vrijdag van 15:00 - 16:30 uur
Heeft u geen zin in een spelletje, maar wilt u gezellig samen de week afsluiten onder het genot van een borreltje? U bent van harte welkom.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

Adres: Kerkkring 21, 4793 ES Fijnaart
Telefoonnummer: 0168331500
Stad: Fijnaart
Route: Kerkkring 21
Postcode: 4793 ES


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graanpop Events Graanpop Events 271 meter Het organiseren van evenementen in en rondom Fijnaart.
Party Vibezz Party Vibezz 295 meter Party Vibezz, het uitgaansconcept van De Graanbeurs in Fijnaart in samenwerking met P...
Recensies
Lief, kundig en zorgzaam personeel. Bekwame artsen. Uitstekende keuken, een ruim aanbod aan activiteiten en dat in een schoon en verzorgd kader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid