facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PlusDierenkliniek

PlusDierenkliniek

Info

Tips, informatie, adviezen, leuke weetjes en ervaringen uit de praktijk.

Geschiedenis

Openingstijden:
Ma-Woe-Do en Vrij: 8.30-17.00 en 18.00-20.00 uur
Dinsdag : 8.30-17.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Wij werken uitsluitend op afspraak

Voor veel mensen is hun huisdier de allerbeste vriend. En daar zorg je dan ook goed voor. Maar als deze bijzondere huisgenoot extra hulp en verzorging nodig heeft, dan wil je natuurlijk de allerbeste kennis en kunde. En dat is precies waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij nemen de tijd voor u en uw huisdier.

Wij bieden veel faciliteiten en mogelijkheden om uw dier de meest optimale behandeling te geven.
- uitgebreide gasnarcose- en bewakingsapparatuur
- echoapparaat
- digitale röntgenapparatuur
- moderne tandheelkundige unit
- opname met een zuurstofkooi en infuuspompen
- apparatuur voor bloed en urineonderzoek
Daarnaast besteden we veel aandacht aan voorlichting en preventie. We hebben een aantal programma's ontwikkeld die u helpen uw dier gezond te houden. Dit zijn: het juniorprogramma, het afslankprogramma en het seniorenprogramma.

De praktijk is goed per auto bereikbaar en beschikt over parkeerplaatsen voor de deur. Met onze ruime openingstijden, ook in de avonduren, is het voor iedereen mogelijk om ons te bezoeken.



"Bij PlusDierenklinieken kunt u terecht voor de beste zorg voor uw huisdier.Je huisdier is je allerbeste vriend en daar zorg je goed voor. Soms heeft deze bijzondere huisgenoot echter extra hulp en verzorging nodig, bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeval. Dan wil je natuurlijk de allerbeste kennis en kunde!Dit is precies waarvoor je bij ons terecht kunt.Wij nemen de tijd voor u en uw huisdier. We hebben meerdere dierenartsen met elk hun eigen specialisme en al onze assistentes zijn gediplomeerd. Daarnaast hebben we ruime openingstijden, parkeerruimte voor de deur, werken we geheel op afspraak, en bieden extra's als een uitgebreid laboratorium, laparoscopie, echo, expertise in de tandheelkunde en orthopedie, vogels en bijzondere dieren."
Adres: Tjotterlaan 14b, 1503 LB Assendelft
Telefoonnummer: 088-3437343
Stad: Assendelft
Route: Tjotterlaan 14b
Postcode: 1503 LB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: plusdierenkliniek prijzen, dierenarts krommenie, plus dierenkliniek prijslijst, dierenarts purmerend, dierenarts aan huis zaandam, dierenarts weekend, dierenarts ranzijn zaandam, dierenarts landsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartspraktijk Assendelft B.Meijer Dierenartspraktijk Assendelft B.Meijer 7 km Goede dierenarts. Vriendelijk en heel aardig voor mijn witte herder!
Recensies
Stronghold besteld. Was nodig omdat mijn honden naar de vakantie opvang gingen. Een week levertijd. Op zich al vreemd dat dat niet, in mate, in voorraad is. Maar goed, redde ik net voor de vakantie. Zij zouden bellen, maar niks gehoord. Toen maar iets anders ivm de opvang moeten regelen. Ben ik op vakantie gaan ze dreigen dat ik het MOET halen, dat ik het MOET betalen. Zij zijn in gebreke gebleven! En ik zit in het buitenland. Fijne dierenarts. Misschien het personeel beter instrueren als er iets besteld wordt. Je zou nl ook kunnen berichten als een bestelling langer duurt dan normaal.
Al vele jaren tot volle tevredenheid geholpen met meerdere honden. Deskundig en vriendelijk met uitstekende voorlichting bij vragen. Zeer goed team!
Slechte dieren arts wil mijn dood zieke kat niet helpen om dat ik in de bijstand zit . En ik ook nog eens beledigd werd behandeld nee ik vind het een slechte dieren arts .
Betrokken en liefdevol. Duidelijk uitleg over prognose en samen besluiten welke opties beste zijn voor zowel dier als baasje. Echt shared decision making.
Heel vriendelijk geholpen weer. Goede adviezen. Ik heb vertrouwen in deze kliniek.
Super kliniek. Diervriendelijk. Netjes. Kundig
artsen en assistenten die goede uitleg geven en lief zijn voor de dieren!
Zeer tevreden over deze dierenartspraktijk. Zijn lief en zorgzaam voor het dier en hun baasje. Afgelopen maand meerdere keren erheen gemoeten voor mijn hond Nala. Ik hoop dat het nu opgelost is. Hebben goed geholpen te zoeken naar de oorzaak en stelde me gerust dat het goed zou komen.
Fijne dierenkliniek, Altijd kundige en goede zorg voor mijn huisdier.
Ja heel tevreden met mijn katten ga ik vol vertrouwen naar ze toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid