facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Wallerbosch Geesteren

PLUS Wallerbosch Geesteren

Info

Officiële Facebook-pagina van Plus Wallerbosch Geesteren.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Wallerbosch Geesteren. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: De Veldstegge 5, 7678 AX Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31546631993
Stad: Geesteren
Route: De Veldstegge 5
Postcode: 7678 AX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Supermarkt Geesteren Overijssel, Plus Tubbergen, Openingstijden Plus Tubbergen
Recensies
De chocolade muffin was kanker droog net een steen. Maar was wel goeie aanbieding op andere dingen. En zeer mooie pekies. Zou hier niet muffin halen maar als je single bent zou ik hier op zoek gaan.
Leuke winkel,goede en lekkere artikelen en vriendelijk personeel
Goede supermarkt in het centrum van dorp. Ruime plaats om fietsen te parkeren.
Parkeren voor de deur, ruim assortiment, lekker vers , ook op zondag. Ja fijne winkel. Wel maar één kassa. Da's wel een minpuntje.
Uitstekend gesorteerde dorpswinkel en op zondag open. Heerlijk verse bolletjes gekocht plus groenten en vlees voor de avondmaaltijd.
Goede supermarkt, vriendelijk personeel.
Vaak zij de producten op, en als je gebak haalt met leeftijds korting weten de kassamedewerkster en de broodafdeling niet wat er moet gebeuren, wel een briefje, geen briefje, toch wel een briefje ppppfffff.
Klein assosrtiment. Erg irritant personeel. Gangpaden geblokkeerd en gaan niet aan de kant. Doen alsof de winkel een speeltuin is. Lopen/rennen zelfs tegen je aan. Sws irritant, maar nu in coronatijd onbegrijpbaar...
Deze plus kwam ik regelmatig maar helaas de producten waar ik voor kwam alpro, activia en ook andere producten vaak over datum. Verder prima winkel, grote parkeerplaats achterzijde.
Ziet er goed uit, maar veel producten zijn o.i. wel "aan de prijs"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid