facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel

PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel

Info

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dage

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."

"Welkom bij PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Dorpsstraat 23, 1191 BH Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: +31204961220
Stad: Ouderkerk aan de Amstel
Route: Dorpsstraat 23
Postcode: 1191 BH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Plus Ouderkerk aan den IJssel, Openingstijden Jumbo Ouderkerk aan de Amstel, PLUS Abcoude, PLUS Openingstijden, Plus folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel PLUS Vreeswijk Ouderkerk aan de Amstel 11 meter Onbehulpzame zure oude vrouw bij de zelfscan kassa ik vraag ;weet u misschien waar de...
Jumbo Jumbo 835 meter jumbode op een na grootste supermarkt van Nederland. lijkt de mooiste aan de oppervla...
Recensies
je kunt nu eenmaal nergens anders naartoe, als je daar om de hoek woont. de sortering is goed, maar de bediening is onbeschoft, bij de zelfscan wordt je behandeld als dief en bij het uitchecken een grote bek toe. kennelijk vind vooral de iets gezette vrouw met bril het leuk om mensen belachelijk te maken.
Goed geoutilleerde supermarkt. Lekker ruim. Leuke spaaractie voor kinderen. Misschien iets duidelijker zijn over de uitgangen je kunt nu ook op andere manieren dan poortje weg
Mooie supermarkt op idyllische plaats. Ruime parkeerplaats in klein gezellig centrum. Aardig personeel
Winkel is netjes maar wij komen vaak niets. Wij wonen in een andere woonplaats en hebben geen Plus. En komen juist voor de koffie die in de aanbieding is. Dit gebeurde dit keer 2x in de week. Een keer kan gebeuren , maar niet meerdere keren. Ook andere klanten die wel in dezelfde woonplaats wonen, komen vaak voor niets en dat is jammer. Het zou beter zijn om meer voorraad te hebben en dan de koffie.
Fijne supermarkt. Met vriendelijk personeel!
Het lijkt op het eerste gezicht een kleinschalige buurtsuper, maar zodra je binnen bent blijkt het een grote supermarkt met zelfs een in-house slijterij waar je lang moet wachten voordat er iemand komt helpen. Ook zou er voor de drukkere momenten wel wat vaker een kassa open mogen want je staat soms erg lang te wachten met maar 1 of 2 kassa's open.
Personeel wisselt van soepel en meegaand, tot 'kattig'. Even kijken wie je aanspreekt dus. Winkel zelf is keurig, vakken goed gevuld.
Geweldig leuke supermarkt met bijzonder vriendelijk personeel die ook nog de tijd met je nemen. Een echte aanrader!!
Prijs informatie klopt vrijwel nooit en personeel interesseert het niets. Vooral de groenten is puinhoop. Manager is nooit zichtbaar. Assortiment is beperkt en prijzen liggen ver boven AH. De goede aanbiedingen zijn standaard uitverkocht. Actie koelingen worden standaard te hoog gevuld waardoor de bovenste producten niet koel liggen en sommige lokale producten bevatten twee! verschillende houdbaarheidsdatums. Absoluut verboden praktijken! Nieuwe electronische schaplabels zijn verwarrend en staan vaak voor het verkeerde product. Personeel reageert standaard dat de klant maar beter moet lezen en zal nooit zeggen 'excuses, het is verwarrend of staat verkeerd'. Ik kom hier niet meer terug en hoop op een AH met ander management.
Voldoende ruimte om afstand te houden al doet het personeel zoals in alle supermarkten weinig moeite om op anderhalve meter te blijven. Sommige producten die bij elkaar lijken te horen zijn verdeeld over verschillende gangen. Ouder personeel lijkt terug te verlangen naar sfeer onder vorige eigenaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid