facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Vermaning

PLUS Vermaning

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Van den Hoven-Olst. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Aletta Jacobsplein 3, 8121 KG Olst
Telefoonnummer: +31570563006
Stad: Olst
Route: Aletta Jacobsplein 3
Postcode: 8121 KG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Aldi Olst, Plus folder, Openingstijden Action Olst, Supermarkt Olst, PLUS app, Plus nieuwsbrief, Plus inloggen, Waarom bij de plus werken
Recensies
Ik spaar voor de stickers voor het boek uit olst vandaag zouden de nieuwe nummers binnen komen ik mijn tegoed bonnen ingeleverd bij thuiskomst nee hoor allemaal oude troep gebeld nee waren niet de goede ze moesten erweer achteraan dit noem ik geen service zo.n actie hoef ik dus niet meer op zo.n manier half olst wacht nog op de laatste 16 nummers ons aan het lijntje houden.
Uitstekende supermarkt. Alles wat je nodig hebt, vriendelijk en vakbekwaam personeel, ruime parkeermogelijkheid.
winkel houdt zich niet aan eigen openingstijden had nog 5 minuten en werd de winkel al niet ingelaten terwijl op de site staat dat de winkel open is tot 18:00
Vriendelijk en behulpzame personeel. Aantal schappen elke keer leger of leeg ten opzichte van de maand er voor.
Mooie supermarkt met leuke aanbiedingen verder wel duur
Redelijk ruime keuze maar het is ook maar een relatief kleine winkel. Redelijke prijzen, de acties zijn meestal de moeite waard. Sinds er een nieuwe eigenaar is, zijn een flink aantal artikelen niet of nauwelijks meer te krijgen. Sinds de nieuwe eigenaar is aangesteld voelen de medewerkers zich niet meer gewaardeerd en serieus genomen. Ze zeggen dat de manager zich nooit in de winkel laat zien. Dat kan kloppen, zelf heb ik hem al die maanden ook nog niet gezien. Misschien vragen al zijn winkels 5?meer tijd dan hij had gedacht. De medewerkers zijn erg aardig en behulpzaam. Altijd al geweest en nu nog steeds.
Prima winkel, goed assortiment, vriendelijke medewerkers.. ik mis alleen wel zakje chocolade rozijnen.. er waren alleen maar chocolade pinda’s.. er was ook geen kaartje of Aldan leeg vak te vinden van chocolade rozijnen.. wel al in assortiment is de quaker crusli battle winnen frambolischious, en mijn favoriete kip kebab van lekker en anders..
Net weer geholpen door een stage hulp zo.n toppertje heel behulpzaam en vriendelijk meisje echt geschikt voor dit werk ze krijgt van mij en mijn vader een dikke tien
Jammer dat er weinig afgebakken broodjes waren. Dat is wel wat je in de ochtend verwacht, dat de broodjes vol ligt. Want dat is waar ik voor kwam. Meer als de helft was leeg. En wat er aan afgebakken broodjes lag, lagen er maar een handje vol van. Erg jammer. Er waren wel meer vakken leeg tot bijna leeg. Het apparaat om je handen en het karretje schoon te maken stinkt ontzettend. Een vriendin van ons kreeg er zelfs uitslag van op haar handen. Rood en jeuken. Cassiere was vriendelijk. Ze vroeg of ik nog knikkers spaarde, maar vergat dat er nog een actie is. Heb er om moeten vragen.
Nette winkel met vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid