facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Van Soest

PLUS Van Soest

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Van Soest. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."

"Welkom bij PLUS Van Soest. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Rademakerstraat 6, 3769 BD Soesterberg
Telefoonnummer: 0346 351 331
Stad: Soesterberg
Route: Rademakerstraat 6
Postcode: 3769 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Amersfoort, AH Den Dolder, PLUS Nieuw-Amsterdam, Plus Rosmalen, Opening Plus Wijchen, PLUS bezorging te laat, Plus Velp openingstijden, Plus Duiven openingstijden
Recensies
Prima supermarkt maar een beetje gebrek aan sturing. Loopt volgens mij niet veel senior personeel rond. In ieder geval niemand die even uit kan leggen hoe lang appelflappen in de oven moeten, gezien die dingen meer licht geven dan een discobal in de woestijn. Er valt zoveel meer te verdienen in deze supermarkt. Ontzettend zonde.
Voor de 3e keer een product gekocht dat dik over de datum was!!! Ze houden dat zo slecht bij! Paar maanden geleden een proteïne kwark en shake gekocht die blijkbaar al een maand over datum waren. Vandaag weer een proteïne shake gehaald, en ja hoor net opgedronken, klonten onderin hmm apart, onderkant gecheckt: yepp tot 01/06 goed.. DIK 1,5 MAAND GELEDEN!!! GATVER!
Voor de zoveelste keer een nagenoeg lege broodafdeling. De prijs van de croissantjes blijft stijgen. 90,- ps is m.i. echt niet normaal. Ook de overige broodjes zijn m.i. belachelijk duur geworden. Daarnaast blijven er producten uit het assortiment verdwijnen en is er in mijn ogen geen enkele vorm van service meer te bekennen. Glutevrije producten zijn met regelmaat uitverkocht, en 95% van de diepvriespizza's zijn niet vegetarisch. De wel-vegetarische dus bijna altijd uitverkocht, naast het feit dat er dus geen keuze is. Sinaasappelsap bijna altijd uitverkocht. Het ijsassortiment is m.i. belabberd. Het postkantoor is opgeheven. Hiervoor moet men nu naar een afgelegen winkel aan de andere kant van Soesterberg. Ook de flessen voor de SodaStream zijn niet meer verkrijgbaar aangezien het contract met de leverancier opgezegd is. Kassa's zijn grotendeels niet bezet. Je kunt m.i. beter meteen naar de Jumbo in Zeist gaan. De enige reden om hier naartoe te gaan was voor mij dat het dichtbij is. Nu rijd ik liever een stukje door!
De broodafdeling is echt om te huilen. Elke keer zijn alle harde broodjes op, ook rond 11 uur 's ochtends al. Als dit een enkele keer gebeurde zou ik echt geen negatieve feedback plaatsen maar dit gebeurt gewoon 9/10 keer. Ze zouden het personeel aan het werk moeten trappen in plaats van dat ze onder werktijd de hele tijd op hun telefoon zitten en lopen te ginnegappen.
Het was erg druk op dat moment en er was 1 kassa open en 1 medewerkster deed de zelfscan. Ondanks de drukte en de vragen bleef ze vriendelijk en stond iedereen netjes te woord. Respect.
Onvriendelijke kassa dame, producten in de uitverkoop bak vaak over de datum vaak al enkele dagen tot weken! En croissants ed worden door kleine kinderen in de winkel al verorberd en geen personeel die de ouders erop aanspreekt.
Onvriendelijk personeel in de winkel en bij de kassa, op een druk moment met de voorraad karren in de winkel. Nee wij zijn echt Plus fans maar deze slaan we in het vervolg over.
Regelmatig zijn de aanbiedingen op zaterdag niet meer te krijgen . Of zijn de vakken al leeg al kom je s ochtends vroeg . Erg jammer .
Schappen zijn altijd netjes gevuld en je word er vriendelijk geholpen. Na de verbouwing zijn er ook zelfstandig kassa's alleen staan zo afgesteld dat je bijna altijd word gecontroleerd dus echt heel veel sneller ben je niet.
Geholpen door vriendelijk personeel bij de Plus. Daarna kibbeling gegeten bij fe viskraam aldaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid