facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Van Dijk Roelofarendsveen

PLUS Van Dijk Roelofarendsveen

Info

Fullservice supermarkt in Roelofarendsveen. Veel aandacht voor vers, duurzaamheid en voordeel.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS Van Dijk zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Noordplein 25, 2371 DA Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 071 331 2139
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordplein 25
Postcode: 2371 DA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vomar Roelofarendsveen, Openingstijden Plus Roelofarendsveen, Openingstijden Vomar Roelofarendsveen, Noordplein 25 2371 da Roelofarendsveen, PLUS Folder deze week Roelofarendsveen, Dirk Roelofarendsveen, Kruidvat Roelofarendsveen, Openingstijden Dirk Roelofarendsveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fijne winkel, overzichtelijk en behulpzaam personeel op een enkeling na, maar dat is overal.
Fijne supermarkt. Service is goed en centraal gelegen in Roelofarendsveen. Gratis parkeren naast de deur. Ook fijn dat het een PostNL pakketpunt is. Assortiment is goed en alles is altijd goed bijgevuld. Aardig personeel. Op de een of andere manier ben ik wel altijd duurder uit bij deze supermarkt dus op dit moment kom ik er alleen voor de specifieke aanbiedingen. Het is wel een groot voordeel dat deze supermarkt is aangesloten bij To Good To Go want deze pakketten zijn altijd supergoed.
Ik kom zelf uit Uithoorn maar ik kom regelmatig in Roelofarendsveen dan even stoppen bij de plus die hebben jammer genoeg niet in Uithoorn ik moet zeggen supermarkt plus waar je ook komt in nederland is top maar vooral in Roelofarendsveen gewoon. En nette zaak prima verse spullen maar vooral de rundergehakt eigen merk is super goed vooral zo doorgaan plus van dijk
Zit een beetje verstopt de winkel. Maar heeft groot assortiment
Keurige supermarkt, niets mis mee.
De volle 5 sterren. Wat een fijne en prettige supermarkt is dit. Een echte klantvriendelijke Plus.
Goede supermarkt maar wel net een beetje duurder dan andere supermarkten dij dichtbij zitten. Ook kon ik heel weinig variaties in batterijen vinden.
Verrassend ruim gesorteerd, de kant en klare broodbeleggen zijn een aanrader. O.a carpaccio, vitello tonato enz.. geweldige uitvinding
Gezellig winkel met een groot aanbod, het personeel is er zeer vriendelijk en in voor een praatje pit. Ja een supermarkt waar ik weer zou komen als ik er in de buurt ben.
Mooie winkel klant vriendelijk wel duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid