facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Van der Vlist

PLUS Van der Vlist

Info

Welkom bij PLUS Van der Vlist. Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord vinden we belangrijk. PLUS is dé servicesupermarkt van Nederland!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Hoofdstraat 110, 2861 AT Bergambacht
Telefoonnummer: +31182351282
Stad: Bergambacht
Route: Hoofdstraat 110
Postcode: 2861 AT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS kopieren, PLUS nieuwsbrief, Plus Schoonhoven, PLUS Openingstijden, Openingstijden Plus Schoonhoven, PLUS Bergambacht Openingstijden, Lidl Bergambacht, Openingstijden Lidl Bergambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Van der Vlist PLUS Van der Vlist 6 meter Schitterende winkel met groot assortiment, vriendelijk behulpzaam personeel, volop pa...
Lidl Lidl 685 meter We zijn in onze streek best wel goed voorzien van Lidl vestigingen, met ieder toch we...
LIDL LIDL 709 meter Aanbod is prima, het verse brood is heerlijk, evenals fruit en groente Maar....erg, e...
Recensies
Schitterende winkel met groot assortiment, vriendelijk behulpzaam personeel, volop parkeergelegenheid, prima!
Kom je terug met een zak voorgesneden stokbrood omdat er een levende vlieg in zit. “Oh dat is niet zo lekker, pak maar een nieuwe zak.” Alles was op, dus na weinig keus een eigen merk afbak stokbrood gepakt. Terug naar de service balie, dat wordt dan nog €0,30 zegt ze.. ik dacht, hoor ik dit nou goed… hahaha Goede service!
Suprrmarkt ziet er altijd Top verzorgd uit. Mooi wark mensen.
Mooie fijne winkel, keurig netjes en ruim assortiment. Hele aardige medewerkers.
Gratis parkeren veel producten ook met dieet. Postnl punt en slijterij. Snelkassa voor mensen die scanner gebruiken. Er zijn nog 3 kassas waar je een caissière vind en op de band legt en traditioneel afrekent. Zowel pin als contant. Heeft ook thuisbreng service ik weet niet wat dat kost. Er zijn mensen die bestellen en laten bezorgen. Mooi ook voor ouderen of beperkten. Is inmiddels totaal nieuwe winkel. En je kunt een app installeren
Goede supermarkt met vriendelijk en behulpzaam personeel
Mooie winkel, vriendelijk personeel!
Top winkel groot assortiment veel verse producten en kant en klaar producten zag er allemaal goed uit winkel was netjes en verzorgd personeel was vriendelijk en behulpzaam, het is jammer dat ik niet in de buurt woont anders kom ik hier veel vaker.
Hele fijne winkel
Even nog een avond boodschap halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid