facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS van den Hoven-Huizen

PLUS van den Hoven-Huizen

Info

Met ons team gaan wij dagelijks voor een volle, schone en verse winkel!

Like onze pagina, blijf op de hoogte van te gekke acties en win te mooie prijzen!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Oostermeent-Oost 62, 1274 SN Huizen
Telefoonnummer: 035 525 3919
Stad: Huizen
Route: Oostermeent-Oost 62
Postcode: 1274 SN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Huizen Openingstijden, Supermarkt Huizen openingstijden, Plus huizen phohistraat, Coop Huizen wordt Plus, Coop Huizen, Jumbo Huizen, Openingstijden ah Huizen, AH Oostermeent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Oostermeent Albert Heijn Oostermeent 69 meter Ik vind de meeste scholieren die daar werken onvriendelijk.Ook meer aandacht naar h...
Boni Supermarkt Huizen Boni Supermarkt Huizen 1 km Goedkoop op de verkeerde manier. De vulploeg krijgt geen instructie, cassieres zijn t...
Albert Heijn Lindenlaan Albert Heijn Lindenlaan 2 km Op zich een fijne winkel alleen in corona tijd veel te druk, minder mensen winkelt fi...
Recensies
Fijne supermarkt! Ook verkopen ze kaas en vleeswaren die ook op de markt staan! Erg fijn!! Brede paden en goede service!
Een mooie winkel die vertrouwen geeft. Maar dat zakt al heel snel weg als ik gisteren heel veel producten die ik gekocht heb gisteren al op had moeten eten. : Bami, lasagne, makreel, shoarma vlees. En dat noemt men daar dan versproducten. Dus voilà : bij deze geen dank en deze recensie die langer vers blijft dan mijn duur betaalde boodschappen.
Heerlijk gegeten.... Alleen de cheesecake smaakt echt naar cheese..
Bewegwijzering naar hun ruime parkeer gelegenheid kan een heel stuk beter. Maar over de winkrl... maar vooral de klantgerichtheid van de medewerkers was opzienbarend positief te noemen. Nog een klein aandachtpuntje... ze bezorgen helaas niet in Eemnes. En dat vind ik wel jammer.
Een hele fijne supermarkt met ook veel lokale producten. Aardig en behulpzaam personeel
Prima supermarkt. Helaas eenmalig voor een dichte deur gestaan omdat ze volgens de online openingstijden en de tijden op de deur open zouden zijn. Kennelijk bijtijds naar huis gegaan.
Goede supermarkt, groot assortiment
Een supermarkt... Niks meer niks minder. Allen hinderlijk dat als je perongeluk dubbel scanned bij zelf checkout.. je moet wachten op hulp en dit zo lang duurt dat ik maar gewoon lekker bij de AH blijf.
de plus is duurder dan de appie maar komt niet in de buurt qua kwaltijd .de daar zelf gemaakte broodjes, zijn vrij karig belegd , maar geregeld missen er dingen , broodje ei salade met spek mis ik de komkommer , broodje brie , geen honing , geen walnoten , geen rucola , die 50% korting bak achterin , vaak zie ik dingen er in liggen die we nog geen eens meer aan de varkens geven . ik kwam al in die winkel toen het nog torro was , en heb daarmee veel dingen gezien meegemaakt , maar sinds de vorige, van den brom weg is , vind ik het echt slechter geworden op alle fronten . en dan kunnen ze verbouwen wat ze willen beter word het er niet op . personeel wat een bij mekaar geraapt zooitje wat niet aangestuurd word , vaak in de avond zit 1 achter de kassa met een vriendinntje er achter en maar kleppen , enz enz enz
Deze Plus is super ongeorganiseerd. Ook karretjes worden niet schoon gemaakt na gebruik door personeel. Het is chaos, gisteren waren er nog maar twee winkel wagens beschikbaar en er stond een rij buiten. Ook degenen die gebruikt waren werden dus niet gereinigd en dit is gevaarlijk in de huidige situatie. De winkel was veelste druk om afstand te houden en met kleine gang paden echt ontzettend vervelend in deze tijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid