facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Van Biene

Info

Supermarkt

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Van Biene. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Voorstraat 34, 3286 AX Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0186 571 521
Stad: Klaaswaal
Route: Voorstraat 34
Postcode: 3286 AX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00

Recensies
Buurtsuper, waar we een paar keer in de week onze boodschappen doen. 80 % van het personeel is super behulpzaam en zoekt, met ons, naar een eventuele oplossing. Versheid van de groente- fruitafdeling wordt vaak helaas onvoldoende gecontroleerd of aangepast. Bovendien aanbiedingsartikelen zijn vaak snel op, waardoor er nog al eens ongezellige lege vakken zijn. Maar zo dicht in buurt een voorziening, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen, is een fijne luxe!!!
Echt beter op jullie producten letten! Ik eet nasi met sate saus, sate saus smaakte zuur, ik begon me misselijk te voelen. Dus ff de datum checken, moest echt zoeken voor de datum en uiteindelijk stond er ten minste houdbaar tot: 7 december 2022!!! En me moeder heeft hem vandaag gekocht! Het is trouwens niet de eerste keer dat er bij deze plus maanden over de datum is. Ik spreek graag de manager hierover.
Hele fijne supermarkt! Woon nu een week of 5 in Klaaswaal en die 2x.per week boodschappen bij de Plus daar en dat bevalt heel goed: Ze hebben alles, wat ik nodig heb ik er eigenlijk altijd en hun eigen merk is betaalbaar. Ook is het qua sfeer een hele gemoedelijke winkel.
Ik vind het persoonlijk niet een hele fijne supermarkt. Het staat allemaal best wel op elkaar gepropt, de paden zijn smal. Maar goed, zij moeten het ook doen met de ruimte die er is natuurlijk. Fijne mensen die daar werken, maar de winkel opzich vind ik niet zo heel fijn.
De Plus in Klaaswaal is een middelgrote supermarkt met een behoorlijk uitgebreid assortiment. De winkel biedt de mogelijkheid om zelf de boodschappen te scannen of een zelfscankassa te gebruiken. De winkel is netjes en het personeel vriendelijk.
Zoon in ziekenhuis, schoondochter zonder melk voor de peuter; als opa doe je wat je kan; je springt in de wagen, rijdt van Oud Beijerland naar Numansdorp en probeer in Klaaswaal een buffertje houdbare melk aanbieding mee te nemen. Blijkt er een limiet van 10 pakken op te zitten staat overigens nergens in de folder; argument van de uitbater: anders zit ik met lege schappen. Veel succes met je volle schappen!
Dé supermarkt van Klaaswaal en prima dat hij er is. Wel geeft het een irritatiemoment als bij de zelfscan een steekproef is en een puber je halve tas leeggraaft en een kwart terug legt in je tas. Géén service excellence moment! En dáár zou een locale ondernemer zijn voortbestaan tov de grootmarkten op moeten focussen zou mijn advies zijn.
We hebben zelf geen Plus supermarkt in ons dorp, wel AH. We zijn er best tevreden mee en vinden de Plus en AH wel wat op elkaar lijken. De eigen merken zullen verschillen, de A merken niet. Het assortiment is ook redelijk groot. Het personeel wordt geïnstrueerd vriendelijk te zijn en de meeste zijn dat ook en zijn erg behulpzaam. De zaken zijn netjes en de paden ruim. En in beide supermarkten, een enkele uitzondering, is een kop koffie te krijgen. Bezorgen doen ze in bepaalde gevallen ook en parkeergelegeheid is er ter plekke, op de drukke dagen wat moeilijker. Wij gaan naar de Plus in Numansdorp en naar Klaaswaal. Klaaswaal is iets anders ingedeeld, we vinden wat overzichtelijker, Numansdorp is wat knusser en gezelliger. Bij beiden word je vriendelijk ontvangen. Waarom of waarvoor naar de AH en naar de Plus, sorry dat is toch een kwestie van smaak. Ik wil wel wat noemen, ik vind het vlees en het vleeswaar van de Plus lekkerder en ambachtelijker, van AH vind ik de vis weer beter en een groter assortiment, de broodafdeling verschilt, het ene halen we daar, het andere weer daar. De bloemenafdeling is overal een stiefkindje. Gebak was bij de Plus beter, maar beiden hebben nu ambachtelijk gebak van Voordijk. Met de zuivel, meest verpakt zit het wel goed, evenals de concerven en alles wat in potten en in de diepvries zit. Overal staan de voordelige producten onderaan, makkelijk voor ouderen die moeilijk kunnen bukken. We vinden ondanks dat men anders wil doen geloven de Plus iets duurder dan de AH.
energy prijs van 50 cent naar 55 cent naar 60 cent ik ben een harstikke arm ventje die gewoon lekker drinken wilt kopen zonder te veel uit te geven
Een belangrijke winkel in ons dorp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid