facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Ton Henst

Info

Opgericht op 28 november 2002

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Ton Henst. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Rendierhei 2, 5685 HS Best
Telefoonnummer: +31499320160
Stad: Best
Route: Rendierhei 2
Postcode: 5685 HS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden PLUS Best Koningsdag, PLUS in Best openingstijden, Openingstijden PLUS Best Pasen, Albert Heijn Best, Plus ton henst facebook, PLUS bestellen, PLUS supermarkt, PLUS Epe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 2 km Vandaag met volle kar met lege fleseen bij de automaat. Is de automaat kapot. Gevraag...
PLUS Erwin Kenter PLUS Erwin Kenter 2 km Fijne supermarkt met genoeg aanbod, vriendelijk personeel en ruim opgezette gangen. V...
PLUS Erwin Kenter PLUS Erwin Kenter 2 km Hele fijne supermarkt. Personeel is zeer heel behulpzaam en klantvriendelijk. 2x is ...
Recensies
Fijne supermarkt, en super blij met de variatie van assortiment vergeleken met andere supermarkten. Bijvoorbeeld de Rettich, maar wel a.u.b. vers houden en niet laten verslappen of haast verrotten in jullie schappen. Heb er meerdere keren naar gevraagd wanneer er verse komen, maar ik hoor steeds morgen of overmorgen. Maar nee. Edit: na het weekend weer dezelfde slappe rettich dus opnieuw gelogen?
Mooie grote winkel met een groot assortiment. Vriendelijk personeel. Nooit gedoe met retouren die niet goed zijn. Wat een verademing vergeleken met de AH op het Wilhelminaplein.
We komen hier wekelijks en bij vlagen dagelijks - het is ten slotte op loopafstand. Uitstekend gesorteerde supermarkt met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Verse vis voor het weekend, ruime keuze aan artikelen maar ook maaltijden en salades. Wij zijn er erg blij mee!
Zeer goede supermarkt, mede door het vriendelijke en behulpzame personeel. De winkel is in aug 2017 verbouwd en is modern vormgegeven en lekker ruim geworden. Groenten en fruit zijn meestal van hoge kwaliteit. Niet de goedkoopste, maar daar krijg je wel waar voor! Een extra service die ze verlenen is dat je ook bijvoorbeeld halve bloemkolen kan kopen als een hele je te veel is, fijne service toch?
Bijna perfect met vriendelijk personeel en groot assortiment in combinatie met vrij goed overzicht. Eind augustus 2017 heropend, groter en diverser.
Fijne winkel ga er al jaren met groot plezier winkelen. Alles prima. Maar de laatste tijd de groenten vaak verlept voordat de datum is verlopen. En wat me enorm stoort is dat de kassabon zo vaak niet klopt.
Mooie winkel, groot assortiment, ruim voldoende kassas.
Erg duur . Extra dik gedrukte prijzen die niet eens aanbiedingen zijn.
Was best druk .maar wat een geweldig personeel heb je Ton .niks is te veel en blijven even attent en vriendelijk tegen mensen die hun eigenlijk tien keervan z'n werk afhalen om iets te vragen en blijven mee lopen ook zeg je dat je het wel zelf vindt .chapeau!!!
Dicht op dinsdag terwijl ik net zo’n heb in een frikandel broodje. Kwalitatief uitermate teleurstellend dit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid