facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Slingerland Middelharnis

PLUS Slingerland Middelharnis

Info

Openingstijden:
Ma - Do: 08.00 - 20.00 uur
Vrij: 08.00 - 21.00 uur
Za: 08.00 - 20.00 uur
Zo: Gesloten

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Kerkepad 7, 3241 CH Middelharnis
Telefoonnummer: +31187482772
Stad: Middelharnis
Route: Kerkepad 7
Postcode: 3241 CH



op zoek naar gerelateerd: Plus middelharnis vacatures, PLUS middelharnis bestellen en bezorgen gratis, PLUS Gulpen online bestellen, Facebook PLUS Middelharnis, Korendreef Middelharnis, Jumbo openingstijden Middelharnis, Lidl Middelharnis, Jumbo Middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Agrimarkt Agrimarkt 889 meter De Jumbo in Middelharnis, een grote jumbo waar je van alles en nog wat kunt halen voo...
Recensies
Rommelige winkel. Af en toe goede aanbiedingen. De chef stond in het openbaar te foeteren op mensen die iets niet goed gescand hadden en alleen maar voor de 1+1 gratis komen. Zijn die mensen dan niet welkom? Plus zelf geeft de aanbieding, dat daar minder aan verdiend wordt is toch niet het probleem van de klant. Als je als chef wilt mopperen op iemand, doe het dan acher gesloten deuren.
Gezellig boodschappen doen bij Plus Slingerland en in de winkel ideeën opdoen over wat te eten en zo meer. Producten genoeg om uit te zoeken wat je echt wilt als klant. Ook online bestellen gaat prima!
Ik heb vandaag donuts gekocht bleken ze half bevroren te zijn en zat er ook nog schimmel op. Beetje jammer.
Gezellig rommelig. Ik hou der van. En ff meelopen naar de auto vinden ze geen probleem. Een dikke 10 voor mij
De winkel waar ze nog weten wie je bent!
na lange tijd weer een aantal malen bezocht. gebruik gemaakt van hand scanner. overal erg handig in gebruik. Het zeer storende element is dat ik 3 x gebruik heb gemaakt van de scanner en ook 3 x een controle heb gehad. controle is goed maar op deze manier ga je het vertrouwen van klanten wantrouwen. erg jammer en heb sloten voorlopig even niet meer te kopen hier. jammer kan nooit de bedoeling zijn.
Mooie supermarkt schoon en ruim assortiment midden in het centrum
Alles wat je van een Plus mag verwachten...
Prima winkel en persoonlijke aandacht
Personeel en eigenaar zeer behulpzaam, klantvriendelijk winkel zelf beetje donker en zou ruimer mogen maar ben dan ook de plus in Stellendam gewend en die is recent vernieuwd...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid