facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Schouteten

PLUS Schouteten

Info

PLUS Schouteten is dé service supermarkt in Simpelveld.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Schouteten. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Kloosterplein 27, 6369 AW Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: +31455280129
Stad: Simpelveld
Route: Kloosterplein 27
Postcode: 6369 AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 21:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Simpelveld, Lidl Simpelveld, PLUS Gulpen online bestellen, PLUS Gommers online bestellen, PLUS Margraten online bestellen, Openingstijden Action Simpelveld, PLUS assortiment, PLUS betaalmogelijkheden
Recensies
Prijzen van artikel bijvoorbeeld kaas in koeling beneden niet zichtbaar, moet je plat liggen op de bodem om prijzen te kunnen zien.lege flessen recyclen van A&H wordt hier niet aangenomen. Artikelen afgeprijsd in apart rek wordt als normale prijs berekend.
Goede kwaliteit, veel producten. Je kunt vragen aan de medewerkers waar watbstaat en ze helpen je meteen. Vriendelijke mensen. Alleen de prijzen zijn duur tegenwoordig. Dit loopt weer de spuigaten uit niet alleen bij de Plus maar win alle levensmiddelen winkelen. Er zijn meer mensen die dit allemaal niet kunnen betalen. Daar moeten ze wt aan doen.
Sinds de Plus het boterhamvlees voorverpakt en niet meer van de ambachtelijke slager krijgt haal ik het niet meer,het komt uit Nuth van de fabriek. Het smaakt echt niet. Dus haal ik het bij de echte slager er tegen over.En in het algemeen is de Plus erg duur.
Winkel is prima, maar plek om de fiets parkeren is weinig voorhanden
Vaak zijn nieuwe producten niet van prijs voorzien en liggen de reclame producten van vorige week nog voor de reclame prijs in het schap maar bij de kassa blijkt dit dan niet te kloppen. Het assortiment is niet uitgebreid genoeg om alle boodschappen op je lijstje hier te kunnen vinden. De medewerkers op de winkelvloer zijn vriendelijk en behulpzaam, jammer genoeg is hiervan bij de kassa's geregeld niets meer van te merken. Deze winkel is handig voor een snelle en simpele boodschap te halen maar voor de wekelijkse boodschappen kom je hier teleurgesteld weer naar buiten.
Lekkere vla gekocht voor de medewerkers en waren er zeer tevreden over.
Ruime winkel met veel verschillende producten voor elk wat wils.
Genoeg groot met veel variabele producten. Maar soms is het duur.
Zeer slechte service. Er waren 2 normale kassa's open, servicebalie stond niemand. Ik wou graag sigaretten halen en ik ben gewend dat dit enkel via de servicebalie kan. Toen heb ik zeker 15 minuten aan de servicebalie gewacht en als ik niemand erom gevraagd had waarom er niemand was zou al het aanwezig personeel mij daar laten staan. Werd ook aangekeken alsof ik lastig was.
Geweldige supper winkel kom van vaals naar Simpelveld plus om gezellig te winkelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid