facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Sabine Zondag

PLUS Sabine Zondag

Info

Welkom bij PLUS Sabine Zondag!! Jouw favoriete lokale supermarkt van Pijnacker-Nootdorp.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Sabine Zondag. Goed eten, daar houden we van. Bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Hazelaarplein 1, 2641 BD Pijnacker
Telefoonnummer: +31153694983
Stad: Pijnacker
Route: Hazelaarplein 1
Postcode: 2641 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Pijnacker Openingstijden, Plus Pijnacker Folder, Openingstijd PLUS zondag, Plus Breda, PLUS Wezep bezorgen, PLUS Putten online, Lidl Pijnacker Openingstijden, Plus Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 213 meter In feite hetzelfde als wat Rene de Bruin al voor mij schreef. Altijd roepen dat je de...
Lidl Lidl 788 meter
Recensies
Wij zijn een zakelijke klant bij de PLUS Sabine Zondag en ik laat iedereen graag weten hoe fantastisch dat is! Wat een verademing om bij deze lokale supermarkt online te kunnen inkopen t.o.v. de grote landelijke supers in blauwe of gele outfit. De producten zijn verser dan vers, de leveringen altijd in orde en op tijd en de communicatie is ideaal. Gewoon even persoonlijk overleg zonder allerlei keuzemenu's van een klantenservice of robots die je niet begrijpen. Lieve medewerkers van de PLUS Sabine Zondag, alle lof voor jullie! We hopen nog lang klant te mogen zijn. Groetjes, Gabrielle en het Hospitality Team van Interstellar
Betreft DHL punt. Pakketje zou er om 13:00 zijn. Om 13:00 in de winkel. Nee nog niet geweest. Moet u nog boodschappen doen. Boodschappen gedaan. Ja, DHL is geweest maar we moeten alles nog inscannen. Kom maar over een uurtje terug !?!
Een winkel met vriendelijk personeel en heel veel streek producten Ook complete maaltijden en een grote variatie hierin. Het ziet er allemaal keurig uit en je kan ook nog eenvoudig gratis parkeren. TOP
De supermarkt ziet er echt netjes uit. Echter erger ik mij er wel aan dat vaak als ik savonds boodschappen doe, het kassa personeel je amper als mens behandelt. Er kan net aan een hoi en doei vanaf. Ze kletsen onderling met elkaar wat natuurlijk prima is en begrijpelijk maar ik besta ook nog. Ik hoef niet mensen hun date leven en snus en lachgas ervaringen te horen. Hou er even rekening mee dat je dat soort gesprekken ergens anders voert. Ik snap heus wel dat je het onderling leuk wilt hebben maar kom op even. Dit is geen eenmalige gebeurtenis maar wekelijkse kost. Ook vandaag weer een voorbeeld. Ik zie dat er met 3 man gekletst word bij de sigaretten balie. Ik denk nou prima ik pak de zelfscan. Maar ik had er een flesje alcohol tussen zitten. Dus ik moest wachten op een medewerker. Ik maak nog de grap of iemand even wilt kijken of ik wel 18 ben. En geïrriteerd draait iemand zich om en nietszeggend weer terug. Opeens zie ik in mijn scherm verschijnen dat ik kan afrekenen. ..... Nee ik vind dit niet leuk boodschappen doen.
Fijne overzichtelijke winkel, ook verse maaltijden verkrijgbaar, niet altijd veel kassa's open maar nu ook zelfscan kassa's wat handig is. Tevens aparte drank en planten afdeling, ruime parkeerplaats, ook op het dak van de winkel, bereikbaar met lift voor de boodschappen.
Ook al is deze plus markt voor mij uit de buurt, wel een aanrader, breed Assortiment veel vers producten, vriendelijk personeel hand scanners beschikbaar
Goed, veel keuze, altijd netjes en vriendelijk personeel.
Prima winkel maar naar mijn mening niet uitzonderlijk. Kleine bier selectie ten opzichte van andere winkels van dit formaat. Boven de winkel is een parkeerplaats. Er is een trap en een lift. De eerste is zo smal, dat het een afrader is om deze te gebruiken op een drukke dag. Maar het maakt de lift daardoor ook een bottleneck. Oftewel, dat parkeerdek mijden op een drukke dag.
Pakketten verzorgen is een vak apart. Plus geeft aan met koerier mee te lopen wanneer het expressdienst o.a. verzekerd verzendingen zijn. Mooi dat mijn pakket aan de verkeerde koerier en dus met de standaard home koeriersdienst is meegegeven. Pakket spoorloos omdat het inscannen geen resultaat weergeeft. Verhaal halen bij Plus krijgt pakketvervoerder de schuld. De meiden lijken getraind om voor hun baas op gekomen. Geen sorry of schuldbekentenis tegen mij als klant, alleen maar smoesjes aangehoord. Sneu eigenlijk! Doe ook al jaren boodschappen bij Zondag maar dat doe ik nu ook niet meer!
Veel aanbod van boeren/kwekers uit de buurt. Dat vind ik echt heel fijn. Mooie verbouwing geweest naar het parkeerdek met de roltrap. Ik vind alleen de indeling onduidelijk en moet altijd zoeken naar producten. Rommelig ingedeeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid