facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Rolde

PLUS Rolde
"Welkom bij PLUS Rolde. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Grolloërstraat 5, 9451 KA Rolde
Telefoonnummer: 0592 241 326
Stad: Rolde
Route: Grolloërstraat 5
Postcode: 9451 KA



op zoek naar gerelateerd: plus rolde openingstijden, coop rolde, plus rolde facebook, coop rolde openingstijden, plus rolde folder, plus supermarkt rolde, plus rolde brand, ah rolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rang Rang 6 meter
Recensies
Super gezellig heel erg persoonlijk, ze maken voor iedereen tijd voor een prijsje, ze zijn vrolijk en gezellig nu nog een pinautomaat en dan kan ik altijd daarheen boodschappen doen
De winkel is kleiner in vergelijking met vorig jaar.
Ruime en nette supermarkt. Wij zagen geen lege schappen. Parkeerplaats niet al te groot
Slechte supermarkt met veel producten over datum nog in de schappen. Bij de gekoelde groente worden de zakjes expres achterstevoren op op z’n kop in het vak geplaatst zodat je de datum niet makkelijk kun checken. Regelmatig zeer lange rij bij de kassa, vijf of zes klanten voor je is geen uitzondering. Gelukkig is er ook een Coop in het dorp. Na zes maanden is er nog niets veranderd. Nog steeds ligt er veel tegen de datum of op de datum achterstevoren of op z’n kop. Dit is een middenstander die z’n portemonnee serieuzer neemt dan z’n klanten.
Fijne winkel verse producten vriendelijk personeel
Mooie modern opgezette winkel, met scan kassa's en handscanners. Oppervlak is niet al te groot, daarom wel vol. Assortiment is prima. Veel personeel voor vullen en hulp.
Prima Supermarkt voor een dorp van dit formaat. Winkel oogt nog een beetje ouder en nauw met de indeling maar daar is voor de rest geen hinder aan. In de Supermarkt zit bovendien ook een speelgoed winkel. Parkeerplaatsen zijn redelijk, kan verwarrend zijn met in rijden.
De nieuwe winkel waar u leuke aanbiedingen treft
Toen we gisteravond binnen kwamen lopen, kwam er een medewerker uit het magazijn en het eerste wat hij zei, we gaan met 2.min sluiten. Niet eens een goeieavond of zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om na de kassa te gaan. Viel me sowieso op dat ze niet echt vrolijk zijn hier in Rolde.
Vreselijke Plus. Prijzen zijn zomaar 60% hoger dan op de site van Plus zelf. Vooral vers en andere zaken die toeristen kopen zijn extreem duur, even naar Assen voor AH XL of niet op zondag naar de Coop verderop loont zeker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid