facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Robert Wallerbosch

PLUS Robert Wallerbosch

Info

Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijproducten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Wallerbosch. Goed eten, daar houden we van. Bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres:
Telefoonnummer: +31742669150
Stad: Borne


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Wallerbosch Geesteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Borne Albert Heijn Borne 303 meter Albert Heijn Almelo / Hengelo Was sponsor van Miss Regio Nederland met de finale van ...
Nettorama Borne Nettorama Borne 982 meter Geweldige winkel met de laagste prijzen alleen jammer dat ze niet alle artikelen hebb...
Plus Huls van den Nieuwboer Plus Huls van den Nieuwboer 983 meter Wat een heerlijke winkel, goed verzorgd en een gemoedelijke sfeer. Mooie regionale pr...
Recensies
Goede website, boodschappen bestellen gaat eenvoudig. Bezorging van de boodschappen verloopt idem vlot.
Relatief een wat kleinere plus. Voldoende assortiment. Qua indeling wat minder logisch opgebouwd dan gewend waardoor wat meer gezocht moet worden. Kunt kiezen tussen handscanner, zelfscan kassa of reguliere kassa. In de winkel zit een apparte kleine slijterij.
Fijn personeel en heel vriendelijk. Alleen opletten op de datum van producten. Al te vaak producten in huis gehad die ver over de datum waren.
Mooi aanbod, alleen zorg dat de button verwijder artikel bij de snelkassa erop komt. Wat een tijd kost dat.
Leuk personeel en altijd behulpzaam
Ruime supermarkt waar het doorgaans niet te druk is. Het personeel is vriendelijk en de winkelindeling is duidelijk. Er is ook veel parkeergelegenheid bij de winkel, er is praktisch altijd plek.
Fijne zaak, met klantgericht personeel. Één artikel was uit de voorraad gehaald, vanwege de hoge prijs. Op mijn vraag aan de bedrijfsleider of dit definitief was, is heel attent gereageerd. Het product is weer opnieuw opgenomen in het assortiment. Waarvoor dank, echte service.
Ruime winkel met attent personeel.
De schouderkarbonades zijn slecht. Zeer taai .. Geen goeie kwaliteit.
Vanmorgen shoarma gehaald. Was weekend aanbieding. Prijs klopte niet. De caissière scande product en zei dat de korting er al af was. Bleek niet zo te zijn bij narekenen. Kiloprijs nog altijd € 1,50 te hoog. Ik ben niet terug gegaan. Het is niet de 1e keer dat zoiets gebeurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid