facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Raymond en Esther Custers

PLUS Raymond en Esther Custers

Info

Wij willen de lokale supermarkt zijn die ook een podium geeft aan lokale leveranciers of kleine ondernemers.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Cramignonstraat 1, 6245 CP Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 043 409 2905
Stad: Eijsden
Route: Cramignonstraat 1
Postcode: 6245 CP


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:30
Dinsdag: 07:30 - 21:30
Woensdag: 07:30 - 21:30
Donderdag: 07:30 - 21:30
Vrijdag: 07:30 - 21:30
Zaterdag: 07:30 - 21:30
Zondag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Lidl Eijsden, Openingstijden Lidl Eijsden, Openingstijden Plus Heugem
Recensies
Veel producten over datum, schappen ontzettend slecht gevuld, als iets in de aanbieding is, is het schap standaard leeg. Er komen hier heel veel Belgen omdat boodschappen in Nederland goedkoper zijn. Wordt dus totaal niet op ingespeeld. En als een schap dan eindelijk gevuld wordt, staan 5 vakkenvullers in 1 gang luidruchtig te vertellen over het stappen. Ga met een recept naar deze winkel en meestal hebben ze 3 van de 10 ingrediënten niet. Ondanks dat het een redelijk formaat winkel is, is het assortiment helaas beperkt. Overigens veel te krap geworden in het begin van de winkel omdat men ook nog aan verse sushi moest verdienen. Niks zou me blijer maken dan een fatsoenlijke Albert Heijn in de buurt.
slechte winkel!!! zelfscan is een totale flop waarbij je sneller buiten bent door gewoon naar de normale kassa te gaan. hebben ze een interessante aanbieding dan is dit bijna de eerste dag al uitverkocht en gewoon de rest van de actieduur niet aanvulbaar.
Ik had niets anders verwacht van een Plus supermarkt Uitgebreid assortiment , nette zaak... en.... vriendelijk personeel ... zoiets mag ook wel eens gezegd worden. Waar ik vandaan kom is de Plus ook ... alleen zou die wel eens een voorbeeld kunnen nemen aan jullie wat kwa vriendelijkheid betreft, de filiaalmanager bij ons is een hork. Als wij hier onze vakantiedagen doorbrengen is Plus onze Supermarkt Mvg.... Henk
Geweldige keuze bij deze supermarkt met ook veel regionale producten. Ook worden ter plekke sushigerechten bereid.
" goede service " verre van !!! Mijn moeder kocht er een pak wraps van koning. Ze maakt dit pak de volgende dag open om te bereiden, wraps zijn zo hard als chips, ze kijkt op de doos naar de datum staat er maart 2021 !! Meer dan een jaar over datum. Mijn moeder is ermee terug gegaan naar de baas zelf, maar meneer was er niet van gediend dat ze hiermee terug naar de winkel kwam. Mijn moeder gaf aan dat ze hier toch wat beter op moeten controleren, waarop meneer als antwoord gaf " dood gaan moeten we ". Meneer van de plus was onvriendelijk hij gaf aan 800 van die pakken te hebben verkocht en niemand is terug gekomen behalve mijn moeder met andere woorden hij wist wat hij in de schappen had liggen . Uiteindelijk heeft ze haar geld terug gekregen maar waardig behandeld als een klant is ze dus niet !! Echt diep triest hoe jij met je klanten om gaat schaam je diep !!!!
Een geweldige Plus. Ik vind de winkel echt erg mooi. Een heel compleet aanbod.
Heel erg onervaren en onvriendelijk personeel.
Een mooie en grote winkel met zeer uitgebreid assortiment. Ik kom hier vooral voor de Limburgse specialiteiten.
9 van de tien keer veel te lange wachtrijen bij de tijdschriften/slijterij. tijd dat daar eens wat aan gedaan word.
Mooie onderhouden winkel, kom hier altijd graag boodschappen doen. Vooral handig dat ze een zelfscan hebben, gaat een stuk sneller.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid