facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Peperkamp

PLUS Peperkamp

Info

supermarkt PLUS Peperkamp

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Peperkamp. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Korhoenstraat 2, 7064 CZ Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31315329834
Stad: Silvolde
Route: Korhoenstraat 2
Postcode: 7064 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kernwaarden PLUS, PLUS Gommers online bestellen, PLUS Eijsden online bestellen, PLUS werknemers, Plus Folder, PLUS ophalen kosten, Openingstijden Plus Terborg
Recensies
drukke winkel, Heel groot assortiment. mijn indruk is dat het een goeie slager heeft.. ga hier nog een keer vaker heen was heel verrast over de verschillende broodjes en snacks zoals borek heerlijk en saucijzenbroodjes
Zoals de meeste Plus supermarkten ziet de winkel er altijd netjes uit en vrijwel nooit lege schappen.
Veel vakken leeg en te veel gericht op suikervrije producten
Hele leuke plaatselijke en goed gesorteerde kleine supermarkt , altijd vriendelijk personeel. Het enige minpunt vind ik dat de planten, die buiten staan niet zo goed worden verzorgd. Ook niet nadat ik medewerkers er persoonlijk over heb aangesproken, jammer.
Veel producten op een relatief klein winkeloppervlak. Gevolg: krappe paden tussen de stellingen, krapper dan ik in onze plaatselijke PLUS gewend ben. Vriendelijk personeel, zoals ik in de Achterhoek eigenlijk altijd tegen kom.
Dit is de enige supermarkt in het dorp, blijkbaar geeft hen dat zo'n monopoly-positie dat ze nooit een goed assortiment hoeven te hebben de absolute basis en meer niet. Maar ook hun service is beneden alle peil, als enige post-nl punt binnen enkele kilometers, gooien ze er ook maar met de pet naar. Laatst moest een vriendin in Italië haar verrassing die ik dus moest verpesten ophalen bij buren omdat ze bij de plus het verschil tussen een 7 en een 1 niet kennen. En haal er ook nooit meer mijn staatsloten. Kocht van de zomer een staatslot voor de 1 juni trekking, krijg er 1 voor 10 juni. Kocht laatst een lot voor 1 oktober, zeg nog extra duidelijk voor 1 oktober niet voor 10 oktober, krijg daarbij een ongeduldig: "Jaja" als antwoord... kreeg een staatslot voor 10 oktober. Het zou niet mijn taak moeten zijn om personeel van de servicebalie te dubbelchecken... maar bij de Plus in Silvolde moet dat wel .....
Prima winkel voor het dorp. In principe van alle gemakken voorzien. Ruime parkeergelegenheid en vriendelijk behulpzaam personeel. Een Postnl servicepunt is er eveneens aanwezig. Er is veel personeel aanwezig, maar het oogt allemaal wel wat rommelig. Jammerlijk worden betaalpassen van Visa of Mastercard hier niet geaccepteerd.
Op zich niets mis mee, maar de enige reden waarom we hier zijn gaan winkelen is omdat Plus een exclusieve deal heeft met Aviko voor hun Churros. Erg jammer dat we er speciaal voor naar de Plus moeten.
Als ik in Silvolde ben ga ik altijd naar deze Plus. Uitstekende ruime keuze, ondanks dat de winkel wat krap van opzet is. Verder niks mis mee.
Meerdere keren geweest en vaak slechte kwaliteit van het groente en fruit, kort aan datum en fruit veelal overrijp en rot. Voor een kleine winkel wel een redelijk ruim assortiment. Laatste tijd merk ik dat de kwaliteit vooruit is gegaan. Tevens zijn de schnitzels lekker en de aanbiedingen intressant. Het komt jammer genoeg wel regelmatig voor dat ze uitverkocht zijn. Al met al van 2 naar 3 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid