facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Oelerweg

PLUS Oelerweg

Info

Supermarkt Plus Oelerweg Hengelo

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Agathaplein 100, 7555 HH Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31742595171
Stad: Hengelo
Route: Agathaplein 100
Postcode: 7555 HH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Hengelo, Plus Folder, Coop Hengelo, PLUS Putten online, Kernwaarden PLUS, PLUS Gommers online bestellen, Prijzen PLUS, PLUS Wetzels online bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Klieverik Hengelo Jumbo Klieverik Hengelo 1 km Nou, schrok me een hoedje vandaag. Kattenbakkorrels, kocht ze altijd voor nog geen 4 ...
Jumbo Leussink Oude Molenweg Jumbo Leussink Oude Molenweg 2 km Prima buurtsuper! Vriendelijke medewerkers. Pluspunt: ruime zelfscan en afrekenmogeli...
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 5 km Overzichtelijk, schoon en rustig. Maar dat zal wel met de zomervakantie te maken hebb...
Albert Heijn Hengelo Gld Albert Heijn Hengelo Gld 39 km Vanmiddag was het leuk boodschappen doen. Samen met een winkelmedewerkster op zoek na...
PLUS Eland PLUS Eland 39 km Vers brood, gebak, groente en fruit. Ruime sortering food en non-food. Gewoon alles w...
Recensies
Fijn dat ik taart met korting mocht uitzoeken ivm mijn verjaardag zonder te reserveren. Maar wat een gedoe om het voor elkaar te krijgen. Kan de jeugd tegenwoordig niet meer rekenen? Heeft volgens mij 10 minuten geduurd om het juiste bedrag in de kassa te krijgen. Ik kom hier geen boodschappen meer doen in de toekomst.
Een extra ster voor het zondagontbijt. Verder altijd drama met wachttijden bij de kassa’s en het ophalen/afgeven van pakketjes die om de haverklap niet gevonden kunnen worden.
Mooie winkel met vriendelijk personeel. En de baas zelf? Die heeft een groot hart ! Sponsort de evenementen rondom t tuindorp en is vrijgevig !! Onlangs mocht er nog iemand 1minuut lang gratis winkelen..
Supermarkt is best. Alleen de zelfscan is slaat nergens op. Dacht ff snel wat te halen. Moet er alsnog een medewerker geroepen worden om af te rekenen. Dit is beter geregeld bij AH of Jumbo.
Op zich prima winkel, fijn assortiment. Punt van aandacht is de kassa bezetting, zou top zijn wanneer dit proces eens tegen het licht gehouden gaat worden.
Steffi staat ongeïnteresseerd met haar haren in het gezicht achter de service balie en slaat de producten ook nog eens verkeerd aan waardoor ik weer terug kon naar de winkel.
Mooie, overzichtelijke winkel, qua kassa gedeelte erg krap. De Informatiebalie/servicebalie is echt een rommeltje, de jongedame die er vanmiddag achterstond had waarschijnlijk haar dag niet. Het viel me al op bij de klanten voor mij. Ze kon niet groeten, was erg kortaf,en pakte voor mij het verkeerde pakje sigaretten waarop ik zei, ik zou graag de giga willen. Houd ze me het pakje voor, met mega, zo van kijk dit is giga. Ik gaf het haar aan, toen kon ze helemaal niks meer zeggen. Erg jammer...
Een paar weken gebruik gemaakt van de 4x gratis bezorging voor nieuwe klanten. Ze hebben mooie aanbiedingen. Wat ik jammer vond is dat je niet precies weet hoelaat ze komen in een tijdvak van 2 uur. De laatste keer ook nog 45 minuten te laat. Ook weet je niet van tevoren wat er eventueel niet op voorraad is. Je kunt het laten vervangen, maar dat lukt niet altijd. Picnic blijft toch mijn favoriet.
Vanmiddag zondag cadeau van Vriendenloterij opgehaald. De juffrouw aan de eerste kassa was niet al te vriendelijk. Ze gaf ons te verstaan dat we ons bij de andere kassa achteraan moesten aansluiten! Dat deden we dus. Daar waren vier meisjes waarschijnlijk bezig met hun weekendafspraakjes, want ze hadden weinig tijd en oog voor de klanten. Normaal komen wij doordeweeks wel bij deze winkel en het personeel is dan vriendelijk en behulpzaam, maar dit was een totaal andere beleving. Waarschijnlijk was er geen leidinggevend personeel aanwezig. Een zeer slechte ervaring.
Een Plus winkel, wel even zoeken waar alles ligt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid