facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Mierlo

PLUS Mierlo

Info

Blijf hier op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en andere informatie over onze PLUS!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Dorpsstraat 168, 5731 JL Mierlo
Telefoonnummer: +31492662115
Stad: Mierlo
Route: Dorpsstraat 168
Postcode: 5731 JL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS mierlo folder, Openingstijden AH Mierlo, Facebook plus mierlo, Wolfsven Mierlo supermarkt, Plus Folder, PLUS turnpages, Aldi Mierlo, Winkels Mierlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Mierlo Albert Heijn Mierlo 110 meter Het is inmiddels 2023 en voor biologische producten moet je nog steeds bij de Lidl te...
Recensies
Mooie en nette supermarkt. Overzichtelijk en netjes gespiegeld. Voor een vraag over een product werd daadwerkelijk moeite gedaan om een antwoord te vinden, complimenten! Voldoende parkeergelegenheid en een combi van voldoende kassa's en zelfscan kassa's. Vriendelijk kassa personeel!
Prima supermarkt! Vaak druk. Prijzen zijn prima. Zij hebben net een ander glutenvrij assortiment zowel diepvries als houdbare producten dan andere supermarkten
Fris ogende super met overzichtelijke indeling. Groot assortiment verswaren, wat mij altijd al blij maakt. Mooi uitgestalde groenten en fruit. Vleeswaren en kaas zien er ook appetijtelijk uit. Aanbiedingen duidelijk op displays geëtaleerd. Aparte scankassa levert tijd op, althans al je geen herscan krijgt. Royale afdeling tijdschriften. Fijne brede paden en alles even schoon. Desinfectiemateriaal bij de ingang. Schappen worden continu bijgevuld. Buiten de super, binnenpandig bevinden zich de slijterij en een leuke bloemenzaak, met een zeer vriendelijke en gezellig spraakzame dame, die ons bloemstukje fraai inpakte als cadeautje.Je zou alleen hiervoor al in Mierlo willen gaan wonen!
Plus, waarom aanbiedingen vanaf zondag als die artikelen pas maandag binnen komen? De zoveelste keer dat ik voor niks de winkel bezoek. Standaard antwoord "Komt morgen maandag binnen."
Vriendelijke personeel, mooie grote winkel.
Niet meer de betrouwbare winkel die het was. De nieuwe zelfscankassa's hebben kinderziektes o.a. niet alles kunnen scannen. Tenslotte zijn aanbiedingen erg vaak op gedurende de gehele week, dat is zo frustrerend. De servicebalie waar je dan je kortingsbon wil halen is vaak lang wachten en hebben de zaakjes niet op orde, mede door onervaren personeel. Ik mis sinds kort ook het UPS servicepunt, nu moet je naar Geldrop of Helmond als een webwinkel UPS blijkt te gebruiken. Achteruitgang op veel fronten, werk aan de winkel voor de nieuwe eigenaar... Ondertussen mijd ik deze supermarkt.
Prima supermarkt met een enorme keuze in producten.
Niet de beste supermarkt van Mierlo.
Zeer goed eten , maar veel te veel duurdere voor eten
Prima kwaliteit keuze en service. Wel een wat onoverzichtelijke indeling. De kaas staat bijvoorbeeld ver van de melkproducten. Toch prettig winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid