facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Luuk Tijs

PLUS Luuk Tijs

Info

PLUS Luuk Tijs blinkt uit in klantvriendelijkheid en een uitgebreid assortiment, waarbij een goede prijs/kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staat.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Luuk Tijs. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Westeinde 10, 7711 CK Nieuwleusen
Telefoonnummer: +31529481973
Stad: Nieuwleusen
Route: Westeinde 10
Postcode: 7711 CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden AH Nieuwleusen
Recensies
Mooie supermarkt, vriendelijke mensen en parkeergelegenheid voor de deur. Het is binnen wat aan de krappe kant. Naast de zelfscanners zijn er nu ook zelfkassa's. En dat werkt prima
Moeder moeder niet naar de Plus gaan in nieuwleus worden ben chagrijnige volk chagrijnige volk zit daar aan de kassa en dus ze helpen jou niet vriendelijks ben dan niet zo vriendelijk
Lekkere cappuccino uit het apparaat waar je het gratis mag pakken
Leuke zaak met ruim assortiment en leuke aanbiedingen. Vriendelijk personeel.
Super winkel leuke mensen vriendelijk als je hulp nodig hebt zijn ze er ook
Prettige winkel. Vriendelijk personeel. Kassa's en zelfscan. Voldoende parkeergelegenheid gratis. Ook bloemen en planten. Slijterij afdeling.
Best een goeie zaak hier bij ons in het dorp maar goedkoop is plus niet echt maar wel in het plus prijzen van artikelen die absoluut niet zo duur mogen zijn. Zoals wel aangegeven door een aantal belangrijke medewerkers in HUN overleg is het om de opgelopen schade op deze covit-19 manier toch te kunnen ophalen door de bezoekende klanten hiervoor te laten betalen. Het gebeurd overal hoor mensen. Let hier aub op. De enige in zeer redelijke prijzen is en blijft na hier en daar te hebben geshopt toch AH het goedkoopste gevolgd door Bas en 1 van duurste zijn Aldi, Lidl en Jumbo> die voornamelijk op het verlies bij laplace moet gaan inhalen.
Goede supermarkt. Groot assortiment. Ruim voldoende voor de 'gewone' boodschappen.
De laatste keer dat ik online besteld heb bij de plus. Tot twee keer toe spullen die op de datum van bezorgen de uiterste houdbaarheidsdatum hebben. Gehakt was beide keren al verkleurd en stonk zurig. Dat het dan na contact een tweede keer weer gebeurd en je weer gehakt krijgt wat op datum is en er niet meer fris uitziet en niet goed ruikt is echt slordig Ik kan helaas niet altijd zelf boodschappen doen. Wil graag bij de lokale middenstand kopen. Maar dit doe ik niet weer.
Supermarkt met redelijk groot assortiment en vriendelijk en behulpzaam personeel maar een min punt is wel het afrekenen bij kassa 2. Het gebeurd regelmatig op vrijdag dat ik toch aan moet sluiten bij een andere kassa of dat het erg lang duurt voordat ik daar wel geholpen wordt. Vind dat niet kunnen. Ik wil er snel in en uit kunnen als ok zelf mijn boodschappen scan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid