facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Lunenborg

PLUS Lunenborg

Info

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken.
Hier staat de klant nog echt centraal! Geniet ook van onze bezorgservice, BBQ service, kerstpakkettense

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Kimswerderweg 48, 8862 TS Harlingen
Telefoonnummer: 0517 434 252
ln.tkramrepussulp@negnilrah
Stad: Harlingen
Route: Kimswerderweg 48
Postcode: 8862 TS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: plus harlingen folder, lidl harlingen openingstijden, plus harlingen openingstijden, jumbo harlingen, lidl harlingen, plus folder, plus harlingen vacatures, poiesz harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poiesz Harlingen Poiesz Harlingen 476 meter Als je geen haast hebt dan moet je naar deze winkel gaan!
ALDI ALDI 906 meter Grote ruime winkel. Lekker rustig. Was wel smorgens half 10
Recensies
Ruim assortiment redelijke prijzen tegen goede kwaliteit en...., vriendelijke medewerkers.
Mooie winkel met hele mooie producten. Gratis parkeren voor de deur.
Fijne supermarkt groter dan ik dacht :
Heel fijne winkel leuk personeel! Top om te winkelen!!
Super mooie supermarkt. Goed lekker vers vlees en alles staat mooi ingedeeld. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader
Rij je speciaal uit Franeker voor de aanbiedingen naar deze winkel. Zijn de aanbiedingen uitverkocht. Kon een bon krijgen om later terug te komen voor deze aanbieding. Maar dat je dan 2x2x8 km rijdt vergeten ze gemakshalve. Verder is het net een mini Jumbo.
Mooie ruime winkel met een prima assortiment.....
Mooie winkel met vriendelijk personeel. Grote parkeerplaats, Scapino, Action en de Lidl als buren. Goed assortiment fijne winkel voor de boodschappen.
Leuke winkel alleen Lisa had haar dag niet.
Prima supermarkt mooie aanbiedingen en Prima personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid