facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Kleijnen Margraten

PLUS Kleijnen Margraten

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.

Adres: Amerikaplein 2, 6269 DA Margraten (plaats)
Telefoonnummer: +31434581398
Stad: Margraten
Route: Amerikaplein 2
Postcode: 6269 DA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Plus Gulpen, Openingstijden Plus Eijsden, DA Margraten, Jumbo Cadier en Keer, PLUS Kleijnen Gulpen
Recensies
Prima supermarkt maar wat een zuurpruim zit er achter de kassa.. als ik het goed gelezen heb heet ze kayleigh, heb haar nog nooit lachend gezien, altijd een enorm boze blik. 9 v/d 10 keer komt er nog geen hoi of doei uit, totaal geen professionele houding. Ik vermijd haar kassa. De andere dames doen het uitstekend.
Prima supermarkt, goed assortiment en de oer gehaktbal echt te lekker!!
Fijne winkel, netjes alles goed geordend. Vriendelijke bediening. Ruim opgezet
Overdag is het fijn winkelen. Avonduren en weekend niet. Vriendelijkheid is dan ver te zoeken.
Dit in tegenstelling van de broodafdeling word je aan de kassa weer geweldig geholpen door een medewerkster die je met een brede glimlach te woord staat. Pluimpje!!!!!!
Je kun er nog altijd fijn je boodschapoen halen.Alles goed geregeld in verband met corona.Top.
Prima supermarkt met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Fijne winkel, prettig winkelen
Bij scannen wordt altijd gecontroleerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid