facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS John Bos

PLUS John Bos

Info

Welkom bij PLUS John Bos!
Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord vinden wij bij PLUS belangrijk. Daarom zijn wij de service supermarkt van Nederland!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS John Bos zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Reede 36, 3232 CZ Brielle
Telefoonnummer: +31181416652
Stad: Brielle
Route: Reede 36
Postcode: 3232 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Brielle openingstijden, AH Brielle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Brielle Albert Heijn Brielle 938 meter Ik ben een echte AH fan, maar deze winkel is zacht uitgedrukt wel mijn minst favoriet...
Klein Polen 2 Klein Polen 2 990 meter Vertaald door Google Super winkel Zeer goede service Origineel Sklep super.obsluga p...
Recensies
Een nette zaak met vriendelijk personeel, het is alleen jammer dat er toch wel vaak artikelen uit het assortiment gehaald wordt en je voor niets loopt te zoeken.
Fijne winkel met een goed aanbod. Groenten en fruit zijn zeer goed. Ruime winkel prettig winkelen. Ze hebben elke week goede aanbiedingen. Behulpzaam personeel. Er is een eigen parkeerplaats bij, en je kan parkeren aan de straat.
Prima winkel, iets te klein assortiment, aardig personeel, die altijd voor je klaar staan.
Soms artikelen niet op voorraad of uit het assortiment jammer kan beter ook met bijvullen sos sla om wedstrijd.
Als deze Plus wat groter en wat meer in de aanloop zou zitten van waar ik woon, zou ik er vaker komen daarom 4 en geen 5 sterren. Als ik er kom dan ervaar ik een goede kwaliteit van producten en als één persoonshuishouden vind ik hier het aanbod van kleinverpakkingen erg fijn want niet alles kan je invriezen en/of lang bewaren en aan verspilling heb ik een hekel.
Eigenaar denkt goed mee en lost zaken op.
Zeer prettige winkel met voldoende parkeergelegenheid en zeer vriendelijk personeel. Handscanners en zelfscankassa's aanwezig. Het enige dat ik jammer vind is dat op zaterdag alle acties die zondag ingaan al op de actieplekken staan en dat de acties die tot en met zaterdag geldig zijn niet goed herkenbaar zijn.
Nu een paar keer bij deze Plus supermarkt geweest, maar het is gewoon té klein, té rommelig, té onoverzichtelijk. Alle keren dat ik daar ben geweest waren er producten over datum. Dat is toch wel een teken dat daar gewoon niet naar gekeken wordt. Doordat het erg klein is, is het assortiment ook niet ruim en is het snel leeg en uitverkocht. Lege schappen zijn niet erg aantrekkelijk. Wel een leuk aardige blonde dame bij de kassa!
Super vriendelijk personeel, echt relaxed boodschappen doen! Zeker na het invoeren van de zelf scans.
Mijn vaste levensmiddelen shop. Ik woon er om de hoek en kom er vrijwel dagelijks. Wel jammer dat sommige artikelen die een constante zijn in mijn huishouding soms ineens verdwijnen. Zoals bijv de potten Zaanse mayo. Vriendelijk personeel. Soms iets te snel afgeleid en gefocust op elkaar. Persoonlijk vind ik het irritant als ik aan de kassa sta en ze met elkaar in gesprek gaan. Ook al is dat vaak winkel gerelateerd. Ik zeg; Even wachten tot er is afgerekend met degene die aan de band kassa staat. Vragen onderling kunnen tussen twee klanten in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid