facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Jeroen Juch

PLUS Jeroen Juch

Info

In het hart van het mooie Bedum, aan de voet van de Scheve Toren vindt u PLUS Jeroen Juch. Een gezellige supermarkt waar de klant nog echt koning is!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Jeroen Juch. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."

"Welkom bij PLUS Jeroen Juch. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Grotestraat 13, 9781 HA Bedum (gemeente)
Telefoonnummer: 050 301 0481
ln.tkramrepussulp@mudeb
Stad: Bedum
Route: Grotestraat 13
Postcode: 9781 HA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: plus bedum openingstijden, jumbo bedum, plus middelstum, jumbo bedum openingstijden, plus folder
Recensies
Ik kom hier af en toe, en dan vooral als er aanbiedingen te koop zijn die ik echt nodig ben. Het is een mooie ruime supermarkt die hier al jaren zit. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service hier dik in orde is en de mensen die hier werken en werkten altijd zeer aardig zijn en / of waren. Ter info; WAGNER - Big city pizza hawaii € 3,19 5 nov. 2022
Vriendelijk gezellige denken mee !! Bezorgen perfect bij niet of onvoldoende of hh datum bellen ze en regelen snel !!!
Mooie overzichtelijke winkel. Aardig groot assortiment van roggebrood tot rijstwafels, vleeswaren en kaas. Verschillende groentes, fruit aardappelen. Potgroentes, soep en sauzen. Frisdrank, bier en ook aardig wat wijn. Chips, koeken, koffie en thee, vanalles is er te vinden. Deze plus heeft geen slijterij. Aardig personeel is ook zeker een bonus.
Zeer slechte service. Verjaardagstaart niet geleverd en werd ff afgedaan van oh ja die hebben we niet besteld. Toen nog ff 3 producten niet leveren en ik zou terug gebeld worden. Ook nog met de bezorger besproken. Zou het ook doorgeven aan Jeroen. Was voor mij de laatste bestelling daar.
Ruime winkel in het centrum van Bedum. Voldoende parkeergelegenheid, let wel op parkeerkaart verplicht!
Goede supermarkt met een behoorlijk goed assortiment. Personeel is doorgaans behulpzaam en klantvriendelijk en ook de kassabon klopt vrijwel altijd. Dat laatste was voorheen anders en er is hier in de loop van de jaren veel verbeterd. Het nadeel is dat de prijzen doorgaans, op de meeste basisproducten na, wat aan de hoge kant zijn. Het loont hier om op de aanbiedingen, op producten van het huismerk en op afprijzingen te letten.
Ben zeer blij met de Plus in Bedum. Is door de eigenaar rigoureus aangepakt en omgeturnd tot een mooie supermarkt. Waar het op een prettige manier winkelen is. Rond om de Plus zijn er nog meer winkels die zeker de moeite waard zijn en terrassen om heerlijk te vertoeven met een hapje en een drankje.
Leuke supermarkt. Niet al te groot assortiment maar vind ik altijd alles dus dat verdient 4 sterren. De 5de ster mist vanwege geen prijs getoond bij vele producten en vanwege vervaldatum lang over date bij andere producten, dus opletten met boodschappen je kunt anders gemakkelijk etenswaren kopen die al afgelopen maanden in datum verlopen zijn.
De groente zag er niet erg fris uit terwijl het nog maar Dinsdag is!! En veel bio groente wat ik erg duur vind maar er werd mij geen keuze geboden! Verder een mooie winkel, groot en veel keuze! Top.
Doe niet vaak de boodschappen, maar als ik "moet" dan is dit een fijne winkel. Goed bereikbaar, regelmatig mooie aanbiedingen. Veel producten. Iets bredere paden zou fijn zijn, maar wordt gecompenseerd door ruime aanbod. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid